ahojte priatelia, som vlastníkom many cca 5r, do teraz bez závad. Po zime sa mi vybila baterka, dal som ju nabiť, zapnem kľúčik všetko sa zdalo byť ok, snažim sa naštartovať,žiaľ moto zhasne, po premeraní batérie som zistil,že je na odpis. Kúpil som teda novú, presne ten istý typ ako som tam mal pôvodne. Po nahodení a zapnutí kľúčika sa mi zobrazilo hlásenie ECU, moto neštartuje
mal som ju takmer 1 mes.v servise, nevedeli si dať rady, vraj riadiaca jednotka ecu nekomunikuje s ich diagnostikou, odporučili mi ju dať do origo servisu Aprilia. Dal som ju do ZA, chalanisko ochotný,že nech počkám napichne to a uvidíme. Odpoveď tá istá, nekomunikuje s diagnostikou. Pri mojej otázke a terz čo? odpoveď: to môže byť všeličo, my nevieme a pod....tak vravím,ale kto to má vedieť keď nie Vy, offi servis Aprilie? Že teda skúsia objednať riadiacu jednotku /ak teda súhlasím / a uvidí sa. Keď som sa spýtal a ak to nepomôže, ich odpoveď,tak ste vyhodili zbytočne 800eur
Moja otázka znie,má niekto podobnú skúsenosť? Viete mi nejak poradiť? poprípade nejaký servis na Morave??? som od TN.
Veľmi pekne ďakujem za každý postreh ,radu.....