Zdravím, koupila jsem si nedávno tuto ojetou aprilku a potřebovala bych poradit od majitelů tohoto krásného skútru
. Po rozdělání variátoru jsem zjistila, že tam není podložka, jako je na obrázku ( č. 11). Tak teď nevím jestli tam patří nebo ne? Bez té podložky sedí polořemenice (č.1) celá na drážkování, když bych tam podložku přidala, tak už tam polořemenice celá sedět nebude, to mi přijde divné, aby pak nedošlo k poškození drážkování. Ještě druhý dotaz na zadních polořemenicích mi řemen nevyjíždí až k okraji a zastaví se asi 4mm od něj, nevím jestli to tak má být nebo ne? Rozjezdy a rychlost do 40km/h není úplně 100%, přijde mi, že jsou příliš nízké otáčky, pak už jede pěkně až k maximální rychlosti. Válečky jsou OK, spojka taky, řemen vypadá neopotřebovaný a má šířku 26mm, zadní polořemenice chodí volně, dala jsem tam novou kontrastní pružinu. Na dotek je cítit, že je vymačkaná plocha (po které jezdí řemen) variátoru a přední polořemenice. Myslíte, že by to mohlo způsobovat ty nízké otáčky? Děkuji
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.