Mara-GP1 píše:Zdar hoši,měl bych takový drobný dotaz. Řeším novou baterku a tak jsem se chtěl zeptat jaký typ máte. Teď tam mám YTX12-BS-neznámý výrobce,ale to je 10Ah gelovka. Má tam být 14Ah tak myslím že by mohla být YB14-B2-mám vybranou Vartu. Ale ta má jiné rozměry a teď nemám změřený kastlík na Aprilce. Tak jestli někdo budete vědět jaký máte typ,napište prosím.Dík moc.
mijuna píše:jojo....kolem 25 km na 1 litr paliva..když ho honím tak 24,3...a když ne tak jsem se dostal i přes 25 km na litr:-)
Pánové tak jakpak se těšíte na srázek??já už pomalu koukám na dlouhodobé předpovědi:-)
krizik1 píše:Moc tomu počítači nevěř někdy pěkně kecá . Zkus vynulovat počítadlo dej plnou(po víčko) a po 200 kilometrech znovu plnou a počítej .
mijuna píše:Jak píše Křižík,vypočítej to na plné nádrži....zastrč pistol tankovací do plna,natankuj na jedno cvaknutí...po 200km znova a uvidíš...jinak já co měřil tak palubní počítač je docela u moji aprilky přesný...těch 20km/litr jsem snad nejezdil ani při 5 ti stupňích v prosinci:-)pak napiš co jsi spočítal...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků