To dany:Přesne to mám taky v planu

Edit: ví někdo pls kde se dá zkouknout u AA Sprint hladina chladici kapaliny? Aniž bych tedy musel rozdělat čumák a dostat se k expansce. Diky.
Edit: zjištěno, je to vlevo vpredu pod kastlikem za krytkou. Je tam nádoba kterou jsem měl plnou po špunt a přitom tam podle rysek ma byt max 1/3 objemu. Bylo tam tak o cca 3.5 dcl víc chladiva než ma byt. . Asi nejaký tydyt v servisu moc nemyslel. Asi by to ale nemelo vliv na menší ohřívání motoru, nebo jo?
24.12. edit: Je tady nějak mrtvo, aspoň ze se mnou krizik komunikuje přes SZ a telefon jinak bych byl úplne out, i kdyz je forum o AA znacne obsáhle tak na něco je lepší se zeptat aktuálne .
Vývoj situace s moji AA ktera zlobi jak muze (spatne startuje, nedrzi volnobeh, netahne jak ma, max 100km, strili do vyfuku, jakoby nepravidelne zapalovala v prubehu vsech otacek, teplota motoru max na první třetině stupnice) je takový ze jsme se dohodli s prodejcem ze si AA vezme zpátky a já si vyberu něco jiného. Aktuálne nabízí Burgmana 400 r.v. 2008 nebo Malaguti Spider max 500gt obojí velmi dobry stav, údajně.....
Je mít to líto ze jsem si s Aprilkou moc neuzil, líbila se mi převelice ale asi jsme si nebyly souzeni.
28.12. edit:Jen by mě tak zajímalo, zda někdo netuší podle toho co popisuji, co se na té Aprilce pokakalo... Je to mimo soutěž, po Novém roce jde zpět k prodejci. Vzhledem k tomu že to jeden den jelo normálně a jen hůř startovalo a druhý den to začalo střílet do výfuku a nechce to do otáček, tak si myslím že to bude nějaké čidlo, ale jaké a čeho to netuším.
Dík za názory, aspoň se něco přiučím.