Borisi, já bych klidně zajel:-) jenom nevím, kdy budu mít přesně čas.. a muselo by to být někdy o víkendu... Nerad bych Tě zdržoval nějakou časovou synchronizací, aby jsi měl čas i Ty. Ale zadarmo je nechci.. Mohl by jsi mi je poslat třeba na dobírku, co Ty na to?
Tak třeba tento víkend jsem doma a synchronizace není problém . Jo a cena? půjdem na pivo. Poštou ti je pošlu bez dobírky, když tak napiš na SZ adresu.
Zdar borci Chtěl bych se zeptat co si myslíte o stavu této pneušky. To že je v čiči samozřejmě vím Jen by mě zajímalo čím se to mohlo stát,normální to podle mě není. Má najeto cca 6tis km.
To je Dunlop Runscoot, ze jo? Ja mam ted na zadni cca 4000 a taky se mi zda ze mizi celkem rychle, ale tech 6000 bych si myslim mel dat v pohode. Jestli jezdis prevazne ve dvou a rad tahas za plyn, tak to ubejva rychlejc, ale 6000 se mi zda taky dost malo, hlavne kdyz vidim jakej jsi z toho udelal slick
Myslím, že se chlapcům v továrně tenhle kousek nepovedl. Já jsem na tomhle typu najel přes 10000 jako na všech ostatních co jsem zkoušel. Najet jenom 6000, tak to by mě asi křísili Máš správně nahuštěno?
Jo tlak byl dobrý,průběžně ho kontroluju. Nájezd nic moc no,ale zase držela dobře. Teď nahodím ScootSmart tak uvidím kolik snese. Mě je prostě divné že se takhle sjela jen půlka
Jo taaaak, ja myslel ze to je guma focena pri ruznem najezdu (treba 4000 a 6000), tohle jsem jeste nevidel. Asi to fakt u Dunlopu spatne upekli. Me to zas dela ten nestejnomerne ojety vzorek, i kdyz ne tolik jako u Pirelky co jsem mel predtim. Asi tlumice.