tak ja hlasim za 3mesice mam najeto 6000km zatim zadnej benzin v oleji zadny nedobijeni atd.na tacho mam 36000km ale nevim jak zjistit zkutecnost protoze po koupi byl tacho bez sroubu,spotrebu mam stalou 4l nejvetsi rychlost dalnice 180 gps175 spotreba oleje na 6000km 1decka a zadni guma dunlop nema uz vzorek ted me ceka servis jinac jestli to tak pujde dal tak na konci sezony budu mit najeto nejmin 15000km tak jeste tak pristi rok a muzu to zahodit
Seš šílenec , já si ho šetřím. Dělám tak 3-4 tis. za rok. Jsem proti tobě břídil. Právě řeším termostat, ale jak ho dám do kupy, hodlám zase někam vyjet, možná že se zase podívám do Telče. Naposledy sem tam byl tuto sředu, ale pracovně. Ahoj Hrošík.
Naposledy upravil KYBLOS dne 18 čer 2013, 16:02, celkově upraveno 1
Důvod:Citace posledního příspěvku
To Michal936: Výtej do klubu , servis v Praze Adventure Biker: http://www.adventure-biker.cz/kontakt.html nebo Valini, nebo sám doma v garáži. K té poslední variantě sai stejně jednou každý dospěje, tedy pokud je manuálně zručný a chce se mu
HROSIKU klido se stav nebo cinkni az pojedes kol 773203041 me ted ceka komplet servis jsem obednanej na stredu dostal jsem komplet vodni pumpu termik tesneni tak to necham pro sichr udelat aby me to nekde nenechalo jinak dneska zase 450km a zitra s zenskou mame namireno do rakous takze dalsich asi 600km
Joudo, dík, někdy se ozvu. Ty si na něm jezdíš snad i na hajzlík Ta moje se děsí když se mnou má jet 20 km. Prej jí z toho bolí nohy. Zatím se měj. Hrošík.
tak moji to chytlo koupili jsme pro ni komplet hadry a kdyz je moznost tak sup a nekam smazime na aa akorat jsme oba trosku tezsi na zadni umrety tlumice tak je to nekdy opruz kdyz jdou na doraz pres hrbol,musim vymyslet alternativu jinak uz nesmim do stredy jezdit mam uz pretazenej servis
tu moji to zas tak moc nechytlo, spíš se dohadujeme, že někam zase frčím. Ale snad se to zlepší. Bolí ji z toho nohy . A co se týče váhy vím svý. Mám skoro 140kg + moje doslovná polovička a jsme dobrejch 30 kg přes váhu. A to je na jízdních vlastnostech znát. Holt děda a babi
tak to ja 100kg zenska 65kg ale tlumice mam chciply od zacatku co to mam a tern balik co stojej proste nedam takze az to bude nevyhnutelny tak tam krknu z tripade jawky prodlouzim je a budou urco gut staci si umet poradit a nebejt osel a platit nesmysly
Jouda: tak ti nevím, ale fakt si myslíš, že každej kdo nemá vybavenou dílnu a není vyučenej zámečník (nebo co) a je tím pádem odkázanej na nákup dílu je osel?
Chci se zeptat, jestli někdo má zkušenost se servisem Triskel Břeclav. Uvažuji tam o koupi a servisu, tak jestli je u nich někdo z Vás spokojen nebo naopak. Případně jaké jsou zkušenosti přímo v Brně, tam jsem moc pozitivního zatím neslyšel a ceny servisu také nepotěšily... Díky za zkušenosti
Ohledně Brna za mě scootland. Práce perfektní, rychlost jakbysmet, dodání dílů prozatím do 14 dnů. ofiko servis bych vynechal a navíc kluci ve scootlandu na mě působí daleko víc profesionálněji a vždycky mi vyšli vstříc.
objem ničím nenahradíš DL 650 V-strom K5, X9 500 Evo - prodáno