boboh píše:To Hrošík: Termostat doopravdy vyměň. Ručička by měla být někde okolo druhé čárky, Italové mají jiné podnební podmínky a jejich termostat otevírá dříve cca při 75 stupních. A ještě ma Aprilka velký chladič. Jestli se ti do oleje nedostává benzín ( rozuměj nezvyšuje se množství oleje v motoru), tak bys byl vyjímka a to tak, že vééééééééééééééééélká .
To signalCZ: Temostat záleží jakej tam máš ale já si tipnu, že tenhle - partsdepot.cz, AP8560173 - cena 1087,-Kč, termín dodání do 6 dnů
EDIT Foky: Používej editaci příspěvků - není nutné vytvářet dva pod sebe.
signalCZ píše:boboh píše:To Hrošík: Termostat doopravdy vyměň. Ručička by měla být někde okolo druhé čárky, Italové mají jiné podnební podmínky a jejich termostat otevírá dříve cca při 75 stupních. A ještě ma Aprilka velký chladič. Jestli se ti do oleje nedostává benzín ( rozuměj nezvyšuje se množství oleje v motoru), tak bys byl vyjímka a to tak, že vééééééééééééééééélká .
To signalCZ: Temostat záleží jakej tam máš ale já si tipnu, že tenhle - partsdepot.cz, AP8560173 - cena 1087,-Kč, termín dodání do 6 dnů
EDIT Foky: Používej editaci příspěvků - není nutné vytvářet dva pod sebe.
tak ho půjdu obědnat, snad to bde on, píšou r.v. 01-04 tak uvidíme
signalCZ píše:ahoj chlapi, prosím poradtě mi který je to termostat, jestli externí nebo ne, já jsem lempl a asi to nepoznám tak at vím který obědnat doufám že jsem vyfotil termostat děkuju moc!
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] a 18 návštevníků