Nazdárek skůtraři, mám asi týden Atlantic 500 s velkým štítem. Rychlost do 110 je celkem v pohodě, ale velký problém je pokud se potkám s protijedoucím kamionem. Ten pytel za ním je dost slušná šupa. Dost dobře si ale nedovedu představit rychlost 150, kterou někteří uvádí. Jinak su ale spokojené. Spotřeba do 4 l. Akorát mě asi čeká výměna zadních tlumičů. Zatím ahoj a přeju všem spostu ujetých km.
Pravidlo 4.
Nepoužívejte zbytečně citace, lidé pochopí, na co reagujete. Maximálně citujte 3 příspěvky. Nepoužívejte citaci, pokud odpovídáte na poslední příspěvek v tématu!
Citace nebyla nutná! Pokud neodpovídáte na konkrétní příspěvek a jen přispíváte svým poznatkem nebo zkušeností.lopi píše:Chtel bych se zeptat tech co jezdi gumy Dunlop Runscoot, kolik mate najeto na zadni gume. Pripadne kolik se da asi cekat.
Ja mam vzadu Pirelli Diablo, najeto 6000 - 7000 km a vypada ze je na odpis. Vzorek ma jeste dostatecnej (cca 50%), ale nejak se divne sjely ty kosticky vzorku, na jedny strane jsou vzdy sjety vic, takze ve finale je guma z profilu jakoby zubata. Je to dokonce i slyset, jak to klape kdyz se napr. krokem otacim na parkovisti.
Nazdar, mám úplně stejnej problém. Vše nasvědčuje, že na vině budou tlumiče. Cca 4.000,- za kus. Já měl na předešlém skůtru Yama Majesty 250 Continentálky a byl sem hodně spokojenej. Pře tím sem tam měl Dunlopky a ty mi steřely. Už si Dunlopky nekoupím. Půjdu do Continental Conti Twist 130/70 R13 63Q Dají se pořídit kolem 750,-