Energy píše:Ahoj všichni Atlanťáci, jsem tady opět s dotazy, jak jsme řešili o pár stran předem tu moji potenciální výměnu mé motorky za AA. Majitel mi již poslal slíbené ostré a detailní fotky a více info. Motorka byla údajně koupená jako nová v roce 2003 v ČR, takže by se nemělo jednat o dovoz. Vrtají mi hlavou ty šedé boční lišty a chybějící nápisy - majitel trvá na tom, že padená určitě nebyla a že se jedná o tovární provedení, nemohla opravdu nějaká takováto limitovaná edice existovat? Já jsem nikde nic nenašel a to jsem gůgloval opravdu poctivě. Taktéž stříbrná upevňovací matice levého zrcátka (je to vidět na fotce v inzerátu) je stejná i u druhého zrcátka a majitel opět tvrdí, že vše je původní.
Díky za případné odpovědi a názory.
Rojelda píše:ogar23 píše:Ma niekto skusenost ako rozobrat predne tlmice,ide hlavne o to ci musim demontovat aj plasty alebo sa daju vybrat zo spodu, chcem vymenit gufera a olej
Ahoj, normalne zepredu, sundas kolo, brzdy a blatnik, povolis 4 srouby na brylich a nahore jsou zajistovaci krouzky, ty sundas sroubovakem. Pak tlumice vytahnes. Zespoda jsou vypustni a nalevaci srouby. Do kazdeho tlumice se vejde 2,2 dcl tlumicoveho oleje. Ja pouzivam Yamalube 10W. Pullitr stoji kolem 200 kc.
Rojelda píše:Energy píše:Ahoj všichni Atlanťáci, jsem tady opět s dotazy, jak jsme řešili o pár stran předem tu moji potenciální výměnu mé motorky za AA. Majitel mi již poslal slíbené ostré a detailní fotky a více info. Motorka byla údajně koupená jako nová v roce 2003 v ČR, takže by se nemělo jednat o dovoz. Vrtají mi hlavou ty šedé boční lišty a chybějící nápisy - majitel trvá na tom, že padená určitě nebyla a že se jedná o tovární provedení, nemohla opravdu nějaká takováto limitovaná edice existovat? Já jsem nikde nic nenašel a to jsem gůgloval opravdu poctivě. Taktéž stříbrná upevňovací matice levého zrcátka (je to vidět na fotce v inzerátu) je stejná i u druhého zrcátka a majitel opět tvrdí, že vše je původní.
Díky za případné odpovědi a názory.
Zdar, jen tak sem prolejzal net a nasel tadytu krasavici napohled a za dobrou cenu, koukni na to
http://www.tipmoto.com/motorky/aprilia/ ... um=product
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků