od Energy » 15 dub 2012, 15:19
krizik1: Díky za odpověď, myslím, že půjdu do toho Atlantika. Maximálku neřeším, jezdím kochačku (teď mám sice motorku, co jede skoro tři sta, ale málokdy jedu přes 120 km/h, maximálně občas na dálnici), vyloženě polykač kilometrů nejsem, spíš projížďky po okolí a cca. jednou do roka výlet za hranice, tak to si myslím, že zvládne, pohodlí spolujezdce je pro mě dost důležitý, manželka se mnou sice moc nejezdí, ale když už jede, tak musí mít pohodlíčko, jinak už bych ji na to nedostal nikdy, spotřeba je pro mě taky dost důležitá, kór v dnešní době a ruku v ruce i ta cena servisu a dílů, toho jsem se právě u staršího Burgmana dost bál, hlavně, co jsem pročetl zdejší vlákno věnované B650 - holt s hypotékou a manželkou na mateřské si toho moc dovolit nemůžu.
Jinak ještě dotaz (možná hloupej, ale se skútry nemám žádné zkušenosti) - jak je na tom s akcelerací? Vím, že se od AA (a asi od žádnýho skútru) nedají v tomhle ohledu čekat zázraky srovnatelný s klasickou silnou motorkou, neřeším vteřiny, ale jde mi o to, zda má dostatek výkonu, abych např. při 90 km/h mohl bez problému s nějakou rezervou výkonu předjet auto a nemusel čekat na kilometrovou prázdnou rovinku.
Díky za odpovědi a nezlobte se, že vás pořád otravuju, ale opravdu jsem na skútru nikdy nejel a chci předem vědět co nejvíc, abych pak nebyl překvapený.
Pavel