soukrome lidé

Prodejci skútrů, příslušenství, servisy... Hodnocení jejich šlužeb očima zákazníků.
Pravidla fóra
Před tím, než vytvoříte nové téma, zkontrolujte prosím, zda-li není již téma o této firmě vytvořeno. V takovém případě prosím nezakládejte nové téma, ale napiště svůj příspěvek v založeném tématu.

Postovat komerční prezentace firem je v tomto topicu zakázáno! Pro tento druh prezentace prosím využijte naše specializované téma.

soukrome lidé

Příspěvekod joko » 15 dub 2012, 08:09

Asi to sem nepatři ale chci napsat takeé něco o sokromich lidech co prodavaji byl sem se znamim kupovat skutr prodejce z olomouce nam psal skutr jako super bez problemu že je člen fora a že skutr je top tak sme k němu jeli a když sme dojeli zastali nam oči pro plač ve finale skutr foceny u zdi z jedne strany druha byla uplně orvana a když sme žadali o foto druhé neměl čas jelikož ma moc prace tak sme se sebrali a jeli přič
Dalši skušenost byla že sme jeli do sokolova skutr v pohodě zakoupen ale problem byl při odhlašení skutra prodejce nam posilal doklady 2 měsice jelikož byl udajně na služební ceste furt
asi je to jen muj nazor ale soukromí lide jsou horší než firmy mysli si že jako soukromni není na ně žadný postich !!!
Zajimal by mě i vaš nazor na koupi u soukromich
joko

250+

Reputace: 0
Skútr / moto: burgman an 650 2007,uvažuji 2012

Re: soukrome lidé

Příspěvekod zabart » 15 dub 2012, 08:51

Ahoj,tak já nakupuji převážně věci od soukromích majitelu.A když někdo chce něco prodat tak proto udělá maximum,proto když po někom chceš foto a on neni schopen poslal bych ho do řiti kdybych si proto měl jet s nějaké dálky.A stou odhlaškou to zase řešim tak že si část pěnez nechám výměnou za velké tp a do určiteho termínu jinak ty penize si nechám.To vše mám napsano ve smlouvě a lidi se otačej a nezdržujou se zbytečně.Jinak prostě i mezi náma se najdou kur.... co chcou oje..... na věcech.Ale jet takovou dálku on mi vykladat jak je to v poho já tam dojet a bude to mrdka tak mu řeknu at mi nasolí love za cestu jinak bych mu z toho udělal ještě větší šrot.Taky je se potřeba divat za kolik to prodavá on a za kolik se to prodava normálně,když je tam velkej cenovej rozdil je jasné že stim něco je :D
Naposledy upravil KYBLOS dne 24 bře 2013, 21:07, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
zabart

250+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda Forza
Tuning / úpravy: velké plexi

Re: soukrome lidé

Příspěvekod _Tom_ » 15 dub 2012, 08:57

vhodné téma tu už je:
viewtopic.php?f=27&t=7211
Galerie fotek | Profil motorkáři.cz