od Fellowdeer » 13 črc 2016, 10:51
Hezký den,
musím se s vámi podělit o nemilou zkušenost se servisem Skutry levne ve Velkém Týnci.
Tekly mi oba přední tlumiče na mé Yamaze X-max. Původně jsem zamýšlel jet na opravu do Žiži - autorizovaného servisu v Lipníku a nechal jsem si od nich poslat nacenění opravy - konkrétně výměny gufer, prachovek a oleje u obou předních vidlic. Přišel mi email, že práce bude 2 hod. cca 1100,-kč + 200Kč olej (ceny náhradních dílů neuvádím, není to podstatné) Bohužel mě mohli vzít až za 2měsíce, takže jsem nakonec zajel do výše zmiňovaného servisu ve Velkém Týnci, kam jsem se dostal za 3 týdny.
Při příjmu na opravu jsem se dopustil zásadní chyby, že jsme nezkonzultovali cenu opravy předem (Za což jsem ve finále i zaplatil), ale tak nějak jsem předpokládal, že se cena bude max. na úrovní aut. servisu. Chyba lávky! Nicméně zadání bylo jasné: výměna gufer, prachovek a oleje.
Za dva dny jsem si jel pro skútr a cena opravy byla 2550,-Kč! V ní byl zahrnut olej za 130kč. Na faktuře je 5 hodin práce. Nechápal jsem. Zeptal jsem se, zda šlo vše hladce a zda se nevyskytl nějaký problém. Prý že ne, jen jsem byl upozorněn na výměnu samotných trubek (ale ty teď aktuálně neřeším). Ukázal jsem email, že mi byla nabídnuta oprava v aut. servisu za úplně jiné peníze. Bylo mi řečeno, že oni to tam "bouchaj" a tady to dělaj poctivě. Samotný servisák mi řekl, že to tam měl "fakt dlouho rozdělaný".
Podle mého názoru. Jestli to neumím a bude mi to tak dlouho trvat, tak na to dopředu upozorním, nebo to nedělám. Ať mi nikdo nevykládá, že jsou různé postupy opravy, prostě postup je jeden a těžko to tam jde jen tak "nabouchat".
Nebudu tady nikoho nabádat, ani dělat reklamu jinému servisu a poškozovat jméno servisu ve Velkém Týnci. Ale já mám rozhodnuto, tam už nikdy!