Fellowdeer píše:To moto.joker, stretavka: Přemýšlel jsem o tom. Máte pravdu. Odhad a konečné množtsví práce se může výrazně lišit. A nemůžu se opírat jen o zevrubné nacenění aut. servisu. Možná opravdu šlo o odhad u sundaných vidlí...
Jak jsem psal na začátku, nemám v úmyslu poškodit jméno servisu ve Velkém Týnci a chtěl bych se tímto jim OMLUVIT. Měli jsme si to vyjasnit na místě a nezaplevelovat toto forum. Také požádám administrátora smazání tohoto vlákna, abych topic nepoškozoval jméno servisu Skůtry-levně.
Dál bych se k tomu už nevyjadřoval. Díky
moto.joker píše:Fellowdeer píše:To moto.joker, stretavka: Přemýšlel jsem o tom. Máte pravdu. Odhad a konečné množtsví práce se může výrazně lišit. A nemůžu se opírat jen o zevrubné nacenění aut. servisu. Možná opravdu šlo o odhad u sundaných vidlí...
Jak jsem psal na začátku, nemám v úmyslu poškodit jméno servisu ve Velkém Týnci a chtěl bych se tímto jim OMLUVIT. Měli jsme si to vyjasnit na místě a nezaplevelovat toto forum. Také požádám administrátora smazání tohoto vlákna, abych topic nepoškozoval jméno servisu Skůtry-levně.
Dál bych se k tomu už nevyjadřoval. Díky
Tak tomuhle, pánové, já říkám chování BORCE.
Palec nahoru!
Mohy 125 píše:to Moto.Joker:
hrubě s tebou nesouhlasím, auto/moto servis charita pochopitelně není, také kdo v CHARITĚ si účtuje 500,- a více za hodinu práce?
Servis má primárně být živ právě tou prací, kterou nikdo nezpochybnuje a je zaplacena v plné výši...a až sekundárně z klientem zakoupených dílů.
Jinak bych také diskusi ukončil.
Fellowdeer píše:Trubky mají v horní části jakoby tečky rezu (těžko říci čím to bylo způsobeno) Nicméně je to v oblasti, kam prachovky nedojedou při normálním zatížení/brždění. ..).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník