[quote=g.man]Myslím, že je lépe rozdělit servisy podle města. Co je mi platný, že v Chebu bude supr servis, když se tam asi nikdy nedostanu.
Zatím mám zkušenost s:
MTT moto (odbočka z Dukelské)- velký výběr moto, servis asi omezen jen na jednoduchý věci, chlapík je příjemnej a je to očividně fanda. Jedná na rovinu, čehož si vážím.
Scootland (Fryčajova), netové stránky nejsou aktualizovaný, ale jinak vždy dobrá zkušenost, Shamann asi nestíhá, i ostatní jsou fajn, zvlášť ta slečna se mi líbí
D-moto (Provazníkova), vypadají profesionálně, vyšší ceny, ale Italové mají zřejmě na všechno dost času, vrrrr
Pisec (Písečník), zkušenost jen jedna, neutrální, pán vcelku ochotný, cena vyšší než ve Scootlandu, jen se mi to zdá takové - pán v garáži snad opraví. Prostě takový rozpačitý dojem.
Tak přidávejte zkušenosti, ať na jaře víme, kam jet
[/quote]
Tak vidim ze jsem na to podobne.
MTT:Kupoval jsem si tam veskere obleceni a prilby, dokonce i prvniho skutra
. Pripojuji se k hodnoceni, byl jsem vzdy spokojen!
Scootland:Kluci to jsou sikovni, to se musi uznat. Davam tam obcas servisosvat Jazze, kupuju tam i nahradni dily od Malossi
D-Moto:Chtel jsem si tam kupovat prvniho MAXika,ale nakonec jsem sel do ojetiny. Velky vyber moto a skutru,...muzete si je nazivo osahat
Pisec:Myslim ze je to servis yamaha (nejsem si jisty), slysel jsem ze je docela draha, nechaval jsem si tam opravovat Simsona skutra (puleni motoru,...)bylo toho dost a nemuzu si vube stezovat
Autoelegance Honda:Honda servis, original dily do 2 dnu za oficialni ceny (u hondy jsou sakra drahe dily),motorkam rozumi (coz se treba neda rict o Honde ve Frydku Mistku
),maji sortiment Givi a je tu moznost objednat si veci od Louis (stejne tak v MTT)
To jsou me veskere zkusenosti se servisy v Brne (zatim spokojen-nenarazil jsem jeste na nejake amatery)