Včera jsem byl v tom utajovaném, neperspektivním servisu, kde pracuji ti dva hlupáci co si po štěstí šlapou jelikož ještě nemají WEBOVÉ STRÁNKY a zjistil jsem, že chlapi jsou už dál a pracují právě na softwérové verzi programu oprav skůtrů po internetu. Čili bude stačit koupit webové rozharaní VALIN 1, nebo VALIN 2, to záleží pro kterého mechanika se rozhodnete, dále propojovací kabel a pak už vše půjde jako po drátku. Dovlečete skůtr k počítači, ti mazanější vemou počítač ke skůtru, propojíte vše dle návodu a bude se klikat na ikony a sserviss bude během pár chvil hotov.
Bohužel na větší opravy, kde je potřeba pomoc druhého mechanika, se budou muset zakoupit obě rozhraní

Jinak datum spuštění typují na 1.13.2015, ale to se asi spletli, nelze se divit, oni totiž v součastnosti přes den opravují skútry a po nocích ladí software aby vyšli vstříc všem viz titulek. Tak jim držme palce, prý snad půjde dokonce propojení počítač - skůtr přes BLŮTŮT.
Jo a číslo na mě je 739 980 a tři nuly, dávám to sem pro ty co se bojí do toho servisu zavolat snad aby něco neplatily. Takže mě stačí prozvonit a já zavolám zpět