scooter83 píše:Zdravim. Naše stranky jsou mimo provoz z prostych důvodů. Vzhledem k tomu, že je celkem slušná zima, tak jsme se rozhodli přes zimu servis nechat do jara mimo provoz. Takže v půlce března činnost opět obnovujeme.Pokud by měl však nekdo zájem něco opravit, či poradit i v těchto mrazivých měsících jsem na telefonu 774 245 740. S pozdravem Dominik Kumšta
enthusaab píše:scooter83 píše:Zdravim. Naše stranky jsou mimo provoz z prostych důvodů. Vzhledem k tomu, že je celkem slušná zima, tak jsme se rozhodli přes zimu servis nechat do jara mimo provoz. Takže v půlce března činnost opět obnovujeme.Pokud by měl však nekdo zájem něco opravit, či poradit i v těchto mrazivých měsících jsem na telefonu 774 245 740. S pozdravem Dominik Kumšta
aha, tak to mě nenapadlo, že se na zimu vypínaj stránky omlouvám se za dezinformace.. já služby asi využiju, potřebuju vyměnit na b400 05 olej a utáhnout správně šrouby na vejfuku - co jsem ho dával dolů při výměně pneu, tak nemám ty správný momenty jako dřív. možná bych i pořešil trochu kosmetiky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník