od forester » 11 říj 2015, 18:02
janon píše:Cely je to nejaky zamotany nejdrive pan joko pise, ze poradil znamemu, pak pise, ze skutra ma a plno veci na nem opravil, pak ze ma maly velky TP, pak zase, ze to vsechno ma prodejce. Nic proti panu jokovi, ale moc verohodne na mne nepusobi a to neresim jeho vetny sloh. Jinak bych to uz davno resil jak pise forester, pripadne uz davno resil odstoupeni od smlouvy. Cekat pul roku na prepis...
![Rolling Eyes :roll:](https://www.skutrforum.cz/images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Správny úsudok
janona ktorý mi vytrhol z huby ešte doplním o ďalšiu veľkú záhadu alebo ako to nazvať.
Jako ako zadávateľ témy má v svojom profile toto:
praha
Věk:69
Povolání:DUCHODCE (jednatel firmi) izep S.R.O
Nejdem tu teraz narážať na národnú príslušnosť pána
Jako ale už aj v základnej komunikácii má rezervy.Všetko sme mu tu nalinkovali ako má postupovať a on si mele stále svoje a to: to nejde,nemusí dodržovať žiadne záruky,"koupeno u soukromého na kterého je vše kratké super"...
Ďalej píše "Jeden známej z dopravního uřadu" tak kto už by mu lepšie neporadil ako takýto známi.
A nakoniec si to uzavrie verdiktom:
A vracení nepřipadá v úvahu jelikož prodejce nemá již peníze
Omlouvám se že sem že sem vás obtěžovalS úctou k veku(keď je to pravda) p.Jako by som sa vyjadril iba že, keď ste jednatel firmi (neskúmam akej) tak by ste mal mať aspoň základný prehlad v právach a povinnostiach občana ČR a duplom ovládať firemné práva keď ste už ten "jednatel" o čom tu asi všetci pochybujeme.Pardón musel som.
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km