To cos tam koupil a že jsou rychlí a ochotní nemá nic společnýho s tím proč sem tohle téma založil. Taky sem tam nakoupil a klidně nakupovat budu, ale to už jsem tu uvedl hned na začátku a o tom to téma není, jde o ten scoot. Mě nevadí, že prodávají scoota, kterýho předtím půjčovali, to klidně můžou, ale vadí mi, že to neuvádějí u inzerátu o prodeji scoota, protože kdybych měl o něj zájem já, tak zjištěním, že ten skútr půjčovali u mě ten zájem okamžitě padá. Nebudu se vůbec starat o to jak se k tomu kdo z půjčujících choval, jestli je utahanej, ani se na něm nepůjdu projet, u mě prostě zájem opadl a můžu se jít podívat po jiném. Mě prostě vadí ten princip, že ho nabízejí na dvou místech - inzerát na jednom místě bez nálepky půjčovna a nabídka k vypůjčení na druhém místě. Jen mi to prostě přijde nesprávný. Kdyby napsali: Půjčujeme skútr Honda Silverwing 600 za 1200kč/den, nebo je za určitou sumu k prodeji, pak to je fér. Zrovna já sice nebudu mít zájem, ale podle mě je to tak férově nabídnuto.
Takhle bych se podíval na inzerát, zajel tam, zjistil že ho i půjčují a zbytečně sem projel benzín za cestu tam a zpět, protože to vědět tak tam nejedu.
Už bych to nerozebíral. Prostě tohle je můj pohled na věc. Jestli to někdo jiný vidí jinak tak fajn, ale kvůli výměnám názorů sem to téma nezaložil.