od wilda3 » 05 zář 2014, 13:40
Tak ja taky pridam svou spatnou zkusenost s timto prodejcem. Loni jsem tam koupil Burgmana. Byl za dobrou cenu, ale stav spatny, coz jsem zjistil az casem. Moji chybou bylo, ze jsem stroj koupil a sam si jej prihlasil, takze v pripadde pozdejsich problemu, by mi byla vracena jen kupni cena.. Celkem 5x me nechal v puli cesty. 3x ho dovezl z mista bydliste (60 km)na zarucni opravu na vozejku. Skutr byl nastelovan, aby jakztakz jel, ale ne odborne opraven... Pak jsem si zacal skutr opravovat svepomoci, a nestacil jsem se divit v jakem stavu skutr byl. Pri prodeji mi prodejce rikal, ze resil pouze plasty... Zadni remenice byla neodborne zavarena ke spojce, jelikoz nekdo strhal zavit, kterym byla pres matici stlacena kontrastni pruzina. Dale plisek zajistujici valecky variatoru, aby nevyjeli ze sve pozice, byl nahrazen zbytky defakto podlozkami. Plisek jsem si objednal v Suzuki za 150,-, celou remenici i se spojku starsi za 1000,-. A takto bych mohl pokracovat dal ve vyctu, co vse mi bylo zatajeno. Pritom se nastesti nejednalo o nakladne opravy, o to vic me pristup tohoto prodejce mrzel. Hlavne, ze neustale mluvil o vzajemne duvere! Skutr jsem letos po vychytani snad vsech zavad prodal, jelikoz jsem v nej ztratil duveru, a koupil si novy skutr... Novy majitel se zatim neozval, tak predpokladam, ze jezdi bez problemu.