Ahoj, přidávám jednu zkušenost.
V pátek do mě nacouval jeden umělec v dodávce, ohnutá vidle plus ložiska. Nejblíž byl servis motoluky, takjsem to tam nechal odvézt. Když jsem sundal skůtr z odtahu, vyšel ze servisu starší pán (jméno nevím), okouknul to,vzal za řidítka a pravil, že je ohnutá vidle a ložiska v p... , ale dodal, že ta ložiska musela být K.O. už před tím, že to nemohla být kdoví jaká rána. Když jsem mu řekl, že s tím do té doby nebyl problém a skůtr byl měsíc po servise, tak jen kroutil hlavou a stál si za svým. Pak mi jeho mladší kolega řekl, že toho teď mají hodně a že se na to dostane v půlce června. Po přečtení tohoto vlákna jsem se rozhodl, že dám skůtr k panu Hajnému do http://skutrymelnik.cz/ , protože s ním mám jen ty nejlepší zkušenosti. Když jsem si šel pro skůtr, tak mě nemile překvapilo, že skůtr stojí nepřikrytý na chodníku před prodejnou v dešti a navíc nezamčený ( v kufru helma, zámek na kotouč, plachta, válečkový zámek a docela dost nářadí). V prodejně byl jen onen chytrý pán, který na mě vyvalil oči když zjistil, že po něm chci klíče od svého skutru a že u nich nechci servis. Samozřejmě klíče hledal neochotně a pomalu a do toho ještě obsluhoval. Když je konečně našel, tak si neodpustil skutr nastartovat, aby se ujistil, že jsou správné, ikdyž jsem mu říkal, že jsou. Takže asi taková je má zkušenost.