Zdravim, v blízké době plánuji kupovat PCX-ko a tak jsem se začal poohlížet po nějaké té helmě. Po dlouhém vybírání jsem skončil u Nolan N44. Na internetu není moc obchodů které by ji prodávali, a u většiny nejsou ceny zrovna nízké, proto jsem šáhnul po e-shopu moto-helmy, kde ji nabízejí za 4990,-. E-shop mi připadal celkem seriozně, k tomu 5 let záruka na helmy Nolan, údajně 95% expedováno do 2 dnů (jiní prodejci udávali několik týdnů). Tak jsem ji objednal (11.3.), jako vždy zaplatil předem, a hned mi klasicky přišel mail o provedení objednávky a že při expedici budu dále informován. Včera se nic nedělo tak jsem poslal prodejci e-mail kde jsem se ho ptal kdy bude helmu odesílat - zatím neodpověděl. Na stránkách má uvedena i 2 čísla na ICQ - obě stále offline. Dneska už jsem se tedy rozhodl zavolat na uvedené číslo - není dostupné. Otázka tedy zní - Máte někdo s tímto obchodem zkušenosti? Mám se strachovat že peníze už neuvidím, případně že je budu muset nějak vymáhat? A jak případně postupovat?
Díky
Martin