Šel bych do tý vyplápěčky, kdybych zrovna minulej rok nedostal od manželky novou integrálku
Podle mě ten blembák z Lidlu nemůže bejt zas taková tragédie, když člověk není moc náročnej a nemusí mít všechno hi-tech, ne? Já jsem třeba kdysi, když jsem se cca v roce 2008-9 vracel po letech k jedný stopě, koupil v Lidlu v akci integrálku za 700kč a vydržela mě až do loňska a přestal jsem jí používat jenom k vůli tomu, že jsem dostal novou, jinak jí furm mám. Když jsme minulej rok s manželkou vybírali v normálním motokrámě ten novej blembák, tak mě prodavač nabízel uplně tu samou, jako jsem koupil v Lidlu za 700, akorát u něj stála 1600.
Tím nechci říct, že by ten prodavač byl nějakej vejžírka - znám ho už léta a ceny všeho má solidní, oproti jinejm prodejcům tady v okolí. Konkrétně na ten blembák, co mě nabízel jsem pak koukal na netu a ceny byly srovnatelný s tou jeho - možná o fous nišší, ale to je v e-shopech se vším. Spíš tím chci říct, že ne všechno, co se koupí levně v Lidlu musí bejt nutně uplnej krám.
Jinak máte někdo nějaký reference na tu kuklu za 129 a na ty rukvice za 499? Hlavně ty rukavice by mě zajímaly. Na léto motorkový rukavice mám, ale když je chladnějc, tak jezdím ve starejch "lyžařskejch" od Ťamanů, tak přemejšlim, že bych pořídil nějaký líp se hodící. Podotýkám, že jsem nenáročnej uživatel. Má to cenu kupovat, nebo se za tu cenu daj koupit lepší?
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP