Tak se taky přidám, ačkoliv jsem nechtěl. Přilbu z Lídlu sice nemám, ale taky nemám kdoví jak drahou. Mám jetku Worker za cca 1100,- a vůbec se z toho nehroutím. Naopak z Lídlu mám textilní motohadry již asi pátou sezónu a jsem maximálně spokojený. Menší déšť snesou bez promočení, vyjímatelné zateplené vložky jsou taky super, vyndavací protektory, nikde se nic nepáře ani nesype, bunda už otestovaná při pádu na kruháči a ani náznak poškození. Dále ledviňák a kuklu, obojí v pohodě. Rukavice jsem kupoval kvalitnější a boty taky - ale ty jen na Goldwinga, na skůtru jezdím v botaskách. V těch hadrech jezdím i na Goldwingu a nemyslím si, že je to špatně. Samozřejmě mám z Lídlu i spoustu dalších věcí, od nabíječky, přes nářadí až po různá elektrická nářadí, jako brusky a pod. Vše funguje jak má. Kdybych neměl přilbu, nebál bych se ani té Lídlácké, někteří to příliš hrotí, jezdit se musí hlavně hlavou, pokud někdo pro přemýšlění používá jiný orgán, tak ten asi potřebuje výhradně značkové zboží a když už ho má, tak není nic jednoduššího, než naházet veškeré zboží z Lídlu do jednoho pytle s čínským shitem, aniž by měl jakoukoliv zkušenost. Občas si myslím, že někteří jedinci nejsou nic jiného, než "rozežraní"
Tak a klidně do mě, stejně si nekoupím jiný vybavení