LIDL - motoakce

Prodejci skútrů, příslušenství, servisy... Hodnocení jejich šlužeb očima zákazníků.
Pravidla fóra
Před tím, než vytvoříte nové téma, zkontrolujte prosím, zda-li není již téma o této firmě vytvořeno. V takovém případě prosím nezakládejte nové téma, ale napiště svůj příspěvek v založeném tématu.

Postovat komerční prezentace firem je v tomto topicu zakázáno! Pro tento druh prezentace prosím využijte naše specializované téma.

Re: LIDL - motoakce

Příspěvekod waikik » 19 úno 2014, 16:11

....ani Milan Pitkin by tuhle diskuzi neukončil lépe....ha,ha,ha :D
..."talianský muzikál"..FORD FOCUS ecoboost 1,6
waikik

50+

Reputace: 0
Skútr / moto: už žiadny
Tuning / úpravy: žiadne

Příspěvekod petr311 » 19 úno 2014, 16:29

Osobně jsem si v Lidlu kupoval před rokem to spodní prádlo a kuklu, používám dosud a celkem dobrý. Nemám možnost porovnat s jiným značkovým prádlem, tak rozhodně nebudu tvrdit, zewto prádlo z Lidlu je kvalitní, ale prostě dokáže posloužit.

Zkoušel jsem i tu bundu, podle mě katastrofa, i když levná, honem jsem ji ze sebe sundal a koupil sice mnohem dražší, aly myslim poměrně kvalitní v Moravamotors. To samo i přilba, také jsem malem naletěl na cenu, ale opět vyzkoušel a hned putovala zpět do regálu. Vůbec mi neseděla, šíleně vrzala hned nová, vnitřní výplň katastrofa. No na všem se šetřit nedá a po pravdě mě udivuje, že nákupem moto doplňků v Lidlu se vůbec zabývají takoví borci, co mají nakoupené drahé značkové skútry... :-)
4/2013 - 4/2014 - KYMCO Agility City 125/9.450km
3/2014 - 3/2015 - Piaggio Beverly 125ie/16.000km
3/2015 - 5/2018 - Piaggio MP3 500LT Sport/42.900km
5/2017 - 8/2019 - YAMAHA X-MAX 125/19.700km
6/2018 - 7/2022 - YAMAHA X-MAX 400/37.000km
8/2019 - X-MAX 300
petr311

1000+

Reputace: 134
Skútr / moto: Can-am Spyder RT Sea-To-Sky 2023
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.

Příspěvekod Uch » 19 úno 2014, 16:38

Zítra se tam pokusím urvat ledviňák pro sebe a ženušku, jinak já ty věci z Lidla nezatracuju... Na začátek to postačí a pak si stejně každej pořídí něco víc hogo fogo. A kdo jezdí akorát 10 kiláků do práce tak si asi blembák od Schuberta kupovat nebude, že jo..
Uch

50+

Skútr / moto: Piaggio X9 125, Malaguti Spider max 500GT
Tuning / úpravy: Zatím není třeba..

Příspěvekod saimon1 » 19 úno 2014, 16:40

Já si vemu taky ten ledviňák. :wink:
Fotoalbum | Motorkáři |
Bylo: Stadion S11 a S22 (S22 mám pořád doma), Jawa pařez 50, Pionýr 20 (21), Babeta 1, Jawa 250 kývačka, Skútr (BMC) Benzhou B10, Access Motor Max 250, Suzuki LT-A 750 King Quad 4x4, Suzuki Burgman 125. Nyní Piaggio Mp3 500 LT Business.
saimon1

1000+

Reputace: 3
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.

Příspěvekod Haja » 19 úno 2014, 19:42

S motorkama začínám, takže nemám srovnání, ale jiné Lidl věci, například na kolo či běh, používám řadu let a jsou úplně v pohodě. Samozřejmě pokud člověk potřebuje značkové věci za tisíce a myslí si, že bez nich daná aktivita nejde provozovat, tam nepochodí.
Jezdím na pohodu, spíš pomalu než rychle.
Haja

50+

Skútr / moto: Piaggio X9 125

Příspěvekod Hanssen » 20 úno 2014, 10:16

Právě jsem se vrátil z Lidlu a koupil tam jegrovky a vcelku to jde - po vyzkoušení, ale koukal jsem na tu helmu, vzhledem k tomu, že jsem své drahé polovičce minulý týden koupil vyklápěcí za 2800,- tak mě zajímalo, proč je tato tak levná a je to znát na první pohled - plasty nic moc, polstr umělina - myslím si, že bude za chvíli čpět a celkově na mě působí jako skořápka. Raději na helmě nešetřit a koupit přece jenom něco lepšího. Jasně, helma za 3 litry - i když italská taky nebude žádné hogo fogo, ale to, co je tam sice vypadá hezky, ale na hlavě bych ji nechtěl. A když už jsem tam byl, díval jsem se i po té bundě - pán si ji zkoušel a evidentně je to laciný drak....cituji : sakra, to nějak kouše, jsem v tom jak ve svěráku a su zpocenéééé už teď :lol: Nevím, možná měl jen malé číslo a teplo v obchodě je, tak se zapotil :)

P.S. Plachta na moto za 249 Kč koupena také, do garáže naprosto stačí a za ty peníze :-)
P.S.2 Zhodnocení - nečekejte nikdo za ty many konkurenci pro značkové vybavení, ale doplňky se dají koupit za relativně dobrý peníz, ovšem přilby a bundy bych zvážil, přece jenom, zdraví máme jedno :wink:
Hanssen

25+

Skútr / moto: Gilera Nexus 125

Příspěvekod Haja » 20 úno 2014, 10:51

Tak musím říct, že mě naopak ta vyklápěčka v Lídlu sedi velice ale opravdu velice dobře. Koupil jsem si i na chladnější měsíce. Bundy u nás v Prostějově byly jen malá čísla. Ledviňák jsem vzal, ten mi přijde super.
Jezdím na pohodu, spíš pomalu než rychle.
Haja

50+

Skútr / moto: Piaggio X9 125

Příspěvekod Cova » 20 úno 2014, 11:03

Hanssen píše:Právě jsem se vrátil z Lidlu a koupil tam jegrovky a vcelku to jde - po vyzkoušení, ale koukal jsem na tu helmu, vzhledem k tomu, že jsem své drahé polovičce minulý týden koupil vyklápěcí za 2800,- tak mě zajímalo, proč je tato tak levná a je to znát na první pohled - plasty nic moc, polstr umělina - myslím si, že bude za chvíli čpět a celkově na mě působí jako skořápka. Raději na helmě nešetřit a koupit přece jenom něco lepšího. Jasně, helma za 3 litry - i když italská taky nebude žádné hogo fogo, ale to, co je tam sice vypadá hezky, ale na hlavě bych ji nechtěl. A když už jsem tam byl, díval jsem se i po té bundě - pán si ji zkoušel a evidentně je to laciný drak....cituji : sakra, to nějak kouše, jsem v tom jak ve svěráku a su zpocenéééé už teď :lol: Nevím, možná měl jen malé číslo a teplo v obchodě je, tak se zapotil :)

P.S. Plachta na moto za 249 Kč koupena také, do garáže naprosto stačí a za ty peníze :-)
P.S.2 Zhodnocení - nečekejte nikdo za ty many konkurenci pro značkové vybavení, ale doplňky se dají koupit za relativně dobrý peníz, ovšem přilby a bundy bych zvážil, přece jenom, zdraví máme jedno :wink:

No... Nechci Ti v hlavě dělat zmatek, ale helma v Lidlu je italská a běžně stojí přes 3 litry... Takže máš pravdu, zdraví máme jen jedno a své drahé polovičce jsi proto koupil to nejlepší, resp. mnohem "lepší", než ten šunt z Lidlu :lol:
http://www.agv.com/jp/mds/STREET%20ROAD ... NO%20BLACK
Cova

100+

Příspěvekod f15irefox » 20 úno 2014, 11:17

Já měl vyklápěčku z lidlu a používal jsem ji přes rok a když jsem si pak nasadil obyč helmu od cabergu, měl jsem chuť tu
lidláckou hodit někam hodně daleko,po nějakém čase začala být nepohodlná, foukalo do ní a byla hlučná.
Za mě nikdy víc!
Děda Burák 400 70 000(23000) prodáno,Silver Wing 24 400(2200)
774980534 Pepa
f15irefox

250+

Reputace: 14
Skútr / moto: Honda Silver Wing FJS 600, Simson SR50 1990

Příspěvekod jeff » 20 úno 2014, 11:27

Zdar,
tak z mého pohledu termoprádlo ok, ale pozor: měřím 175 štíhlé postavy a mám po vyzkoušení obojí XL. Nechali mě zkusit ve skladu. Do L jsem se raději necpal, abych to netrh, je to šité na asijské velikosti. Ledviňák užiju i při práci a kukla taky fajn.
Rukavice děs, prsty mnohem delší a uvnitř je moc materiálu, při vytažení ruky se to celé hrne ven a těžko se vrací. Po lehkém spocení už bych je nenandal.
Bunda - nepředstavitelná šuska, jestli kouše nevím, ale je to hadérek.
jeff

50+

Reputace: 2
Skútr / moto: Honda SH 125i, 2013, černá perleť
Tuning / úpravy: plexi Puig, vlastní deflektor, reflexní proužky a znaky, vyhřívané rukojeti Oxford Premium Touring, na zimu vyhřívaná deka Tucano a kryty řídítek, brašny Louis + vlastní držák

Příspěvekod Mr.Voza » 20 úno 2014, 11:29

Dneska jsem tam koupil rukavice a kuklu. Oboje se zdá bejt za tu cenu OK. Schválně jsem si nechal ruku v rukavici trchu spotit, jestli jí vytáhnu i s tím hadrem a s trochou šikovnosti se podařilo svlíknout normálně. Oboje vyzkouším v provozu nejspíš dneska, jestli mě servisák zavolá, že mám Leoše po předsezóní udržbě v kupě. Koukal jsem i na tu vyklápěčku a kdybych neměl rok starou integrálku, tak bych do ní nejspíš šel. Žádnej zázrak, ale za ty prachy by myslím byla OK, když vemu, že má i sluneční štítek. Na bundu jsem ze zvědavosti taky mrknul a nic moc - ani jsem jí nezkoušel. Žádný porádný chráníče, na loktech a ramenech jenom zesílený polstrování, na zádech snad vůbec nic.
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Příspěvekod millhi » 20 úno 2014, 12:05

Ahoj,

já se tam taky zajel mrknout... u nás v Berouně byly bundy už dost probrané (a to jsem tam byl 30 min. po otevření - vypadalo to tam jak na srazu motorkářů :D ) a samé malé... provedení opravdu nic moc, ale za 800 (?!)... kdyby byla větší, asi bych jí vzal.
Každopádně kožené rukavice nevypadají špatně, vzal jsem si je.

V hadrech z Lidlu už spoustu let jezdím na kole a běhám a drží. Za ty peníze je to obecně slušná kvalita. Záleží, jak je kdo náročný...

Ať vám to frčí...
Honda PCX 2013: Obrázek
millhi

25+

Reputace: 1
Skútr / moto: Honda PCX 125 (2013, stříbrná)

Příspěvekod Hanssen » 20 úno 2014, 12:08

No... Nechci Ti v hlavě dělat zmatek, ale helma v Lidlu je italská a běžně stojí přes 3 litry... Takže máš pravdu, zdraví máme jen jedno a své drahé polovičce jsi proto koupil to nejlepší, resp. mnohem "lepší", než ten šunt z Lidlu :lol:
http://www.agv.com/jp/mds/STREET%20ROAD ... NO%20BLACK[/quote]

Nemusíš na mě hned útočit jen proto, že jsem nebyl spokojenej s helmou z Lidlu. :lol: Zkrátka se mi nezamlouvalo zpracování, odlité plasty a polstrování. Neříkám, že je to ouplnej šunt, ale mně se to zkrátka zdálo takové šizené :) A jak někdo tady psal - bunda je hadérka, tak to má 100 % recht. A nehádejme se....kdo chce, ať koupí, já koupil spoďáry a plachtu.....rukavice bych možná koupil, ale mají jen velké.....Takže nezatracuji, jen se vyjadřuji....Howgh
Hanssen

25+

Skútr / moto: Gilera Nexus 125

Příspěvekod Cova » 20 úno 2014, 12:40

To nebyl útok, jen jsem chtěl uvést věci na pravou míru. :roll: Chraň bůh, abych se zastával šuntu (sám jsem měl Neoteca), ale asi tady budu ukamenován - lidláckou (AGV) helmu bych z hlediska bezpečnosti řadil např. někde na úroveň vyklápěček Caberg, LS2... O zpracování se nebavím, to je věc čistě subjektivní.
Cova

100+

Příspěvekod .pista. » 20 úno 2014, 12:49

Cova: to asi nemyslis vazne s tim provnánim Lidlovské helmy s Cabergem nebo LS2 ? Bud tomu nerozumis, nebo si delas srandu.............snad :-)
N A J E T O 30 500 km
.pista.

50+

Reputace: 4
Skútr / moto: Honda PCX 125 r.v. 2013
Tuning / úpravy: plexi Ermax +12 cm, zásuvka 12 V, kufr KAPPA

PředchozíDalší

Zpět na Hodnocení firem a jejich služeb

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek