jozef1979 píše:Nájde sa tu niekto,kto má nejakú skúsenosť s touto firmou JWCH auto-moto zo Šternberka?
zdravím vás všechny skůtraře. ale přejdu k věci. koupil jsem si skůtr Ventus Skyline-50, od již zmíněné firmy. bylo mi řečeno, at zavolám a dám vědět po ujetí 300-500 km. odjel jsem necelých 400km a chtěl pana Chládka kontaktovat, ale řeknu vám, dalo mi top dost práce se s ním vůbec spojit, natož něco domluvit. po měsíci od koupě mi skůtr přestal jet, nevím co s tím, ale každopádně už vím, že si od pana Chládka a jeho firmy JWCH nikdo nic nekupujte, je to švindl na slušný lidi. skůtr mi stojí v garáži skoro 4 měsíce a nic se neděje, už jsem byl i za právničkou a ta mu poslala dopis, alůe na zminované firemní adrese se nezdržuje a na další adres kde je uvedený jeho jméno se asi taky nikdo nevyskytuje, protože jí přišeldopis opět zpátky, protože si ho nikdo nevyzvedl. proto vás lidi prosím a taky vyruju, abyste se firmě JWCH vyhnuli velikánským obloukem-------- ps- jestli máte někdo z vás špatný zkušenosti s již zminovanou firmou pana Chládka, prosím obratte se na mě. když by nás bylo víc, určitě na něco přijdem a uvidíme, ale já každopádně jdu na policajty, protože tohle se přece NEDĚLÁ. jestli má někdo stejný problém, napište na můj meil--- antized@seznam.cz----
dík a mějte se.hlavně líp jak já.