od jksmoto » 16 bře 2016, 10:17
Dlouho jsem váhal, jestli vůbec reagovat, ale nedá mi to...
víte ono je to tak: my prodáváme téměř 400 skútrů+moto ročně, fungujeme od roku 1998, tudíž nám již pár kousků pod rukami prošlo a když se podíváte, kolik je negativních recenzí, tak myslím, že v tomto objemu toho není tolik, každému se prostě nezavděčíte... Dnes již prodáváme konečným spotřebitelům převážně levné skútry v cenách 20-30tis. Kč (jestli jste si všiml, tak vše co prodáváme máme za nižší ceny než konkurence...), bohužel velká většina českých zákazníků čeká za tuto cenu značkový zánovní stroj, pod cenou a se zárukou 2 roky, což je nereálné a pak se občas stane, že je nějaký ten zákazník nespokojený, když mu např. po 3 měsících praskne řemen variátoru apod... S každým zákazníkem se v případě reklamace a věřte mi, mnoho jich není, snažíme dohodnout a najít pro obě strany přijatelná řešení, rozumný člověk pochopí, že u ojetého stroje se prostě nějaká ta vady vyskytnout může, to je naprosto přirozené, ale jsou i tací, kteří to prostě pochopit nemůžou, nechtějí a jakákoli dohoda s nimi možná není...
Na druhou stranu máme dnes již velké množství spokojených zákazníků, kterých je naprostá většina, někteří od nás mají již 3, 4 skútr, posílají k nám své kamarády, známé a dle jejich vyjádření, jinde nehledají, protože ví, že od nás koupí stroj adekvátní kvality za nejnižší cenu. Kdyby vše co píšu bylo jinak, zcela jistě bychom v tomto oboru již nefungovali, obzvlášť v dnešní době, kdy je poměrně velká konkurence a mnoho bazarů skončí ještě dříve než začnou...
Tito spokojení zákazníci většinou kladnou recenzi na fóra plná ,,odborníků - teoretiků" nedají a to je pro nás, prodejce určitě škoda, ale jak jsem se již zmiňoval, mnoho zákazníků se k nám vrací a stále se objevují další, kteří věřím budou patřit k té početné skupině spokojených, které vždy rádi přivítáme a poskytneme slušné služby za slušné peníze...