Prodejci skútrů, příslušenství, servisy... Hodnocení jejich šlužeb očima zákazníků.
Pravidla fóra
Před tím, než vytvoříte nové téma, zkontrolujte prosím, zda-li není již téma o této firmě vytvořeno. V takovém případě prosím nezakládejte nové téma, ale napiště svůj příspěvek v založeném tématu.
Postovat komerční prezentace firem je v tomto topicu zakázáno! Pro tento druh prezentace prosím využijte naše specializované téma.
KYMCO AGILITY CITY 125 - Diamantová bílá, r.v. 2011. Aktuální tuning Válec NARAKU 160 ccm, aktuálně krásný bílý kufřík Mobilní světla a zvuk http://www.mobishow.cz -Zajišťuji světelnou laser show a DJ pro svatby, party a věčírky.
Tak aj ja sem prispejem veľmi pozitívnym ohlasom k ukažkovemu prístupu p.Tomsa- SkútrDily cz. http://skutr-dily.cz/ komunikacia po telefone skvela a dokonca mi aj zavolal aby sme dohodly nejaké detaily! Diely došly v perfektnom stave za tri dni od odoslania, samozrejme pri väčšom odbere ako som bral aj ja mi ponúkol aj nejakú zľavičku z ceny ktorá ma fakt milo potešila. Teraz tam zase niečo opäť nakupujem a som fakt milo prekvapený, super ceny ako aj prístup, celkovo ma toho viac ako to inzeruje na najväčšom moto portali, ale to telefone a mailom so tam zohnal skoro všetko čo som potreboval! Takže p.Toms ma u mňa veľku "1" za kvalitný prístup a super ceny, rozhodne len odporučam!!!
MOTO: BMW R 850R.95tkm, teraz 105tkm Piaggio Liberty 125 m.02 Maslová metla. cca. 45tkm teraz cca.65tkm Beverly 250 RST-ie 04 silver Italka.kauf.27tkm, aktuál 50tkm Dalšie BV250-300ie Tourer čierna z CZ teraz už white pearl 566. Viva Piaggio! BV 350 ST
Nemusi to vyzerať ako reklama ale medzi tým som mal dalšie 3 nákupy od spominaneho pána a stále max spokojnosť ohľadom ceny kvality a komunikacie! Jednoznačne odporúčam!!!
MOTO: BMW R 850R.95tkm, teraz 105tkm Piaggio Liberty 125 m.02 Maslová metla. cca. 45tkm teraz cca.65tkm Beverly 250 RST-ie 04 silver Italka.kauf.27tkm, aktuál 50tkm Dalšie BV250-300ie Tourer čierna z CZ teraz už white pearl 566. Viva Piaggio! BV 350 ST