Ahoj všichni,
jsem tady nováčkem, ale ve skútrech nováčkem nejsem. Jako první příspěvek přidám trochu povídání o tomto shopu. Jezdím na skútrech zhruba 15 let a zažil jsem v Čechách všechny komunity, některých jsem byl dokonce účastníkem. Někteří asi nevědí co se od počátku vytvoření skútr komunit dělo a tak by to chtělo trochu přiblížit a osvěžit paměť. To co tady teď napíšu nedělám proto abych někomu udělal reklamu ( i když si to zaslouží), ale nerad čtu hanlivé a pomluvné články na lidi, nebo shopy, které si to vůbec nezaslouží.
Tak teď trochu z mého soudku.
- Skútr shop v Bráníku pod názvem Adventure-biker je nestarší shop v Praze specializovaný pouze na skútry.
- Jsou zakladetem vůbec prvního skútr fóra v České Republice
- Jsou strůjci vytvoření skútr komunity v České Rebublice
- Jsou zakladateli oficiálního SKÚTR KLUBU ČESKÉ REPUBLIKY
- Vytvořili pravidelné středy v Braníku (pak čtvrtky)
- Jsou prvními pořadateli celorepublikového srazu pod názvem SKÚTR ŠŇŮRA
V jejich shopu najdete spoustu služeb:
- Prodej skútrů a příslušenství, servis skútrů, Tuning skútrů 2T a 4T, poradí, Pojištění, leasing, úvěry, Eshop na ND a Tuning a jsou dovozci Tucana Urbana
Servisuji u nich již pátého skútra a nemůžu si stěžovat na jediný problém a nebo nějaké předražení, podle mého prodávají za ceny doporučené a já vždy obdržím nějakou tu slevičku pro parádu. Vím také že k nim jezdí i zákazníci od Yamahy a naopak kluci z Yamahy k nim jezdí pro náhradní i tuningové díly.
Jeji eshop má také velice slušné cenovky oproti konkurenci, není tam sice vše, ale když se mi líbilo něco co nebylo v nabídce, tak jsem jednoduše zavolal a klucí mi to sehnali (někdy i starší ), no prostě spokojenost.
A co je nejdůležitější je kamarádství. Nikdy jsem neviděl žádného skútříkáře který tam přišel třeba jen pro válečky a neodešel i s pěkným pokecem o jeho skútru. Já osobně se tam zastavím teď v zimě třeba jen na kávu a na pokec a nemusím nic nakoupit, od toho jsou taky kamarádi.
Kluky znám dlouhá léta, dá se říct od začátku co se pustili do obchodu se skútry. To co dokázali vytvořit za celou dobu působení v tomto oboru, tomu říkám srdce pro skútry.
Tak tady jsem doufám všem neinformovaným trochu objasnil co to je AB shop a je mi líto že se vždycky najde jedinec, který má chuť pomlouvat.
Možná tento příspěvek bude mustr pro ostatní, kteří chtějí něco o AB shopu napsat. Pro ty, kteří mi chtějí oponovat v tomto článku je hodně místa zde dole, pevně ale doufám že lidi co tu dělali rozbroje a neplechu jsou již na úplně jiném fóru.
Co dál dodat?
Sezóna se blíží, koukejte začít leštit skútry....
Michalbiker