jarafari píše:no mě nepomohli mám totiž čínu a to si prej na triko nevemou...no nic proti no... mám radost že v motoluky s tím problém neměli, dokonce to vyřešili na počkání a až budu mít jednou značkovýho skútra tak i v AB budu moc být zákazníkem....
Takže teď už mužu taky hodnotit...
Vyměnil jsem scoota a z přijetím na servis nebyl žádný problém.... jak se dalo očekávat..
"Když to beru zpětně,tak absolutně chápu, proč mi tenkrát kluci nevzali...i když šlo jen o výměnu řemene.... Po asi týdnu nebo dvouch, jsem se vracel i do toho MotoLuky ,že to s tim řemenem nechce jet a jestli mi tam můžou dát (v rámci reklamace ) origo řemen, kterej jsem pak na toho číňana koupil přímo u prodejce...je fakt, že to co mi tam dali bylo o trošilinku jinej rozměr....ale stejně ta čína přestávala jet, jak bych si představoval a ani z jednich jmenovanejch servisů by za to nemohl... i s origo řemenem to stálo za starou belu".... no a chápu kluky,že asi zkušenosti maj a věděli jak to dopadá a nechtěli, abych se jim tam vracel a mlatil jim se scootrem o hlavu...
Prostě to chápu a teď co můžu říct,tak jsou to prostě profíci....takhle si představuju, že by se měli servismani a prodejci čehokoliv chovat.....maximální vstřícnost a ochota...skoro rodinej přístup.. Na scootu udělali co jsem po nich požadoval... Když to nebylo třeba tak jen zkontrolovali vyčistili a já nemusel kupovat další díl a všeobecně jsem moc spokojenej... V životě mi nikdo nikdy při předávaní (třeba se servisem plechovky) nedal takovej proslov, co na tom dělali a jak na tom scoot je,případně co by do budoucna chtělo..... Cenově taky velká spokojenost.. Takže kluci se teď můžou spolehnout, že se k nim dicinky rád vrátim....a tak si myslim, že by to mělo být....... všem vám je vřele doporučuji...