CisFis pánové a dámy.Tak já své zkušenosti napíšu taky.
Co se týče peněz,je to vždy volba každého,kdo si kde co koupí,ale já při hledání nejlevnějších dílů na netu,zkončil vždy právě v AB.Tedy,pokud jsem to vůbec někde sehnal
. V poslední době na jejich e-shopu objevuji čím dál tím víc dílů na mou značku/neznačku,což je pro mě plus a jsem za to opravdu rád.
Jen (doufám,že je to jen) u mých e-nákupů mám celkem dlouhou dodací lhůtu.Třeba teď jsem si objednal nějaké blbosti,jde opravdu o prkotiny,o nic nejde a sezóna už končí,ale zboží jsem do košíku vložil 27.10. a obratem jsem dostal potvrzovací mail,že objednávku registrují.Do 5.11. se nic nedělo,tak jsem napsal,jak jsem tedy na tom a 6.11. mi přišla odpověď,že balík čeká na odeslání službou PPL.Objednávám přes e-shopy celkem často a většinou mi balík příjde na druhý den.Já bych to ani neřešil,jen se mi to stálo ze dvou nákupů po druhé,ale řekl bych že kluky v AB živí více servis,než e-shop.Jen nevím,kdybych potřeboval něco opravdu rychle,jestli bych se na ně obrátil.Každopádně i přes telefón jsem dostal obrovskou hromadu rad,tak že celkové hodnocení z mé strany je kladné
.
Jen dodávám - dnes je 9.11.2009 a zásilka mi byla doručena cca po 15 dnech.Ale toto jen tak,neberte to jako zlo - spíše pro orientaci a navíc vlákno se jmenuje : "Jaké máte zkušenosti s Adventure Bikerem."