Ahoj všem, včera o půlnoci jsem dovezl skutra domů, byl to docela mazec. Cestou tam mi 25 km před cílem na Feldě odešel kloub na poloose, naštěstí v Lažínkách u M. Budějovic bylo stk + opravna. Ochotně mi to opravili a asi hodinu po poruše jsme pokračovali do Luckycow, skútry mají v Suchohrdlech. Volal jsem maníkovi který byl ochotný (ne majitel ale mechanik) a i když byl pátek šest večer, prostě no problema. Foresighta jsme vytlačili ven na ,, světlo,, a mohli ho projet i když peníze do zástavy jsem dát musel
. Vypadalo vše v pohodě, akorát že na netu měli vyfocenýho jinýho skůtra než měli fyzicky na skladě.
Zkoušeli jsme sundat cenu, ale ta byla pevná 24000. Můžete se podívat na jejich stránky, ale ten skútr co tam je, skončil někde jinde,vím kde a za kolik, v pondělí jdu na technickou a na přihlášení tak snad budu co nejdříve jezdit. Shodou okolností se prodejce znal ze srazů s mým kámošem, který tam byl se mnou tak pokecali, a on říkal, že jak to dovezou tak to i prodávají, neleští to a ani nevyměňují náplně.
Už se těšim až skútřika projedu více.