Není to sice obchod se scooty či s motocykly atd...., ale rozhodně vím, že jde o firmu kde bych si alespoň já nic a nikdy nepojistil. Jen se tu zmíním ohledně jejich vystupování v zastoupení této pojišťovny v mém bydlišti. Měl sem nehodu v průběhu víkendu, jak většina ví a tak jsem to šel hned v pondělí ohlásit na pojišťovnu Generali. Je to moje povinost i přesto, že to není má pojišťovna, ale viníka nehody. Já jsem poškozený. No tak jsem tam v pondělí přišel, zaklepal, vlezl dovnitř - i přesto, že se nic jako slovo dále zevnitř neozvalo a přivítala mě celkem hezky vypadající slečna. Jenomže ne česky mluvící. Řekl jsem jí, že jdu oznámit nehodu, která se stala o víkendu. Čuměla na mě jako prvňáček, kdyby se ho třídní zeptala na to ve kterém roce a kde se opaloval Jan Hus. :rolleyes: Jen letmo jsem se rozhlédl po její kanceláři a věděl jsem, že tam nikdo jiný není. Řekl jsem jí s údivem, kde jsou nějací jiní zaměstnanci fi. Generali, kdy mi pošle hodit vokem na mýho scoota nějakýho likvidátora. Její odpověď? Tož majte zapnutý váš osobný mobilní telefon, on sa vám ozve. Mal by byt nazpet niekedy snad vo štvrtok zo sluzebnej cesty. Tak fajn no, nebudu se jí ptát, proč nemají nějakýho jinýho likvidátora. Ofotila si protokol o nehodě od policajtů, jméno viníka nehody, moje jméno, telefon viníka a můj. No a dnes mi ten tzn. likvidátor zavolal. Víte co mi do telefonu řekl? Ne kdy přijde nafotit škodu na mým miláškovi, ani nic tomu podobného. Jen to, že on to řešit nebude a že mám zavolat na jiné číslo a tam odsud mi pošlou jiného likvidátora. Opět nemluvil čistě česky, ale o co víc, ani slovensky. Co to bylo za hatmatilku nerozeznám. Na co mi tedy bylo, že jsem v pondělí byl na zastoupení Generali? Na co jsem to vůbec v Kralupech hlásil? Proč sem vlastně musel čekat až se vrátí ze služební cesty?! Dneska jsem tedy zavolal na číslo, který mi ten vocas v kralupech po telefonu řekl a když jsem se dovolal, musel jsem celou nehodu, všechny škody na scootu apod. hlásit do telefonu znova. tj. přečíst protokol o nehodě, co mám od cajtů. Ta se kterou jsem mluvil naštěstí mluvila česky, ale měla by změnit styl svý mluvy, páč se mnou mluvila tak ochotně, že jsem přemejšlel co má nejmenší peněžní hodnotu z těch věcí co mě doma obklopují, abych tu věc mohl ze vzteku rozbít. Hrozný !!! Už to chci mít všechno zařízený a hodně dlouho nebourat ! Rozhodně ne kvůli někomu, kdo je pojištěnej u týhne všelijakými jazyky mluvící, neochotnou, na služebních cestách roztahanou pojišťovnu. V Kralupech mají zastoupení jenom proto, aby se jim někdo upsal, tj. aby se u nich pojistil, ale až se něco stane, oni tam nejsou k ničemu. Leda vám dají na někoho telefon. Ten co je tam zaměstnanej jako likvidátor, odmítá dělat svoje pracovní povinosti, takže je vlastně placenej za nic. Děs toto !!! :rolleyes:
Do dvou až pěti pracovních dnů se mi prý má ozvat ten jiný likvidátor, tak to sem zvědavej. B)