Prodejci skútrů, příslušenství, servisy... Hodnocení jejich šlužeb očima zákazníků.

Pravidla fóra

Před tím, než vytvoříte nové téma, zkontrolujte prosím, zda-li není již téma o této firmě vytvořeno. V takovém případě prosím nezakládejte nové téma, ale napiště svůj příspěvek v založeném tématu.

Postovat komerční prezentace firem je v tomto topicu zakázáno! Pro tento druh prezentace prosím využijte naše specializované téma.
Odeslat odpověď

26 zář 2007, 15:43

Zdravím všechny.
Píšu sem, abych si trošku ulevil a možná varoval ostatní lidi, kteří by si něco chtěli koupit v ANC servisu v Bilině. Koupil jsem tam přítelkyni bazarového skutra jako dárek k maturitě. To bylo před půl rokem. Dneska stále nemám skůtra přepsaného na sebe (prostě ho neodhlásili), skoro celé léto, ho měli v opravě (byl v záruční opravě 2 měsíce !!!) a dostal jsem se do situace, kdy vedoucí obchodu se mi vyhýbá a nezvedá telefony (nechává mi jako hromosvod holku z prodejny, která nic neví a za nic nemůže).
Nejsem přehnaně důvěřivý, ale když ten jejich vedoucí mě tak bravurně přesvědčoval, jak se mi ozve, jak to bude přepsané atd. atd. atd. a pak se na mě v klidu vys...al. Vím, že to skoro nemá cenu , ale pro ten princip to nemůžu nechat být. Právníci, možná soud atd., ale bolí mě z toho žaludek. Věříte? :(
Ještě perlička: Bylo nám nedávno řečeno, že máme skůtra přivézt a budou nám vráceny peníze. Jak bylo najivní myslet si, že to myslí vážně. Prý nám vrátí jen 10 z 15 tisíc. Prý amortizace. (No asi jo, v ty jejich dílně se na něj asi ty 2 měsíce prášilo a už to není ono :)

26 zář 2007, 18:56

Tak to je nějakej Mamrd nechej mu rozdrtit držku šmejdu jednomu

26 zář 2007, 21:24

v Biline mel kamos CPI na opravu a 2 mesice to tam stalo a na nic nesahli,hruza tam

27 zář 2007, 00:46

další ,čemu je lepší se vyhnout je jeden prodejce v Paskově :mad:

27 zář 2007, 14:21

Baltazar:
No jelikož chceš, aby se ti ulevilo, nebylo by špatný, kdyby sis ulevil do jeho xichtu. Pokud možno po ránu s průjmem, polož ho na zem, otevři mu držku a pěkně mu nas...... do huby. Jen ať si to deb.... pěkně vyžere !!! :mad:
Naposledy upravil KYBLOS dne 25 bře 2013, 17:30, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů

27 zář 2007, 14:25

hlavně díky za příspěvek a za varování před podobnými podvodníky

MY už mu vydělat nedáme a on ať si chcípne hlady :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Naposledy upravil roman.mara dne 27 zář 2007, 14:25, celkově upraveno 1

27 zář 2007, 15:51

No já děkuju za podporu a budu dál popisovat kam se to vyvíjí. Jako hororová novelka to bude zajímavý uvidíte. Ovšem pro mne by bylo nejzajímavější dokopat je k přepsání papírů a už je nikdy nepotkat. Mám takový nepříjemný pocit, že by tomu mohl předcházet jejich krach. V krámě je cítit dusno, že by se dalo krájet a davy nadšených zákazníků si tam taky dveře nepodávaj. Co jsem se potom bavil s místními, tak podobné zkušenosti. Předem sem nic nezjišťoval. Opravený barák a prodejna a výběr motorek, vypadaly seriózně.

27 zář 2007, 15:55

Není někde nějaký blacklist? Zasloužili by si tam vystavit. Zatím jsem ani nenašel regionální diskuzi či blog, kerý by měl patřičný dopad.

20 lis 2007, 11:28

Tak jestli to ještě někoho zajímá, tak to nakonec dopadlo dobře. Papíry jsem dostal, i když to vypadalo jako hra na schovávanou typu: "papíry jsou tady...tak né, tak jsou tady...taky né, tak tam budou za 14 dní...cože, že o ničem nevědí, tak to já jim hned zavolám :))) Kdyby mi to někdo vyprávěl, tak řeknu, že přehání aby pobavil obecenstvo.
Obávám se, že tohle je možné díky všeobecnému bordelu a nevymahatelnosti čehokoli v naší podivné kotlince. Jinak by si to myslím nedovolili...

25 lis 2007, 21:20

jedina reklama je na jedne tv kde si ho vychutnaji.je to jejich prace.a jsou tak doterny jak ves v kozichu.proste jim reknes napr. 10 slov z toho 4 spatny,ktery pouzijou a rozmaznou to jak to hovno.a tech 6 dobrej slov ani nepouzijou.zavolej do tv a oni si s tim uz poradi.a vecer budes k tomu este slavnej.ale hlavne budes mit vse brzy na co cekas jak duchodce na penzi.neco podobnyho jsem zazil pred casem kdyz jsem este mel cinana skutra a na soucastku jsem cekal pres cely jaro.pak jsem si vzpomnel ze mam jistou pojistku kde je i pravni ochrana.zavolal jsem do pojistovny kde mi rekly at jim to poslu pisemne a taky to udelal.

ASI PO 14 DNECH JSEM MEL TU ZASRANOU SOUCASTKU UZ DOMA.

proste nekteri i prodejci na to proste serou a tak jsem mezka prodal a koupil radsi znacku.je to proste v ldech.

13 pro 2007, 21:59

[quote=Baltazar]Tak jestli to ještě někoho zajímá, tak to nakonec dopadlo dobře. Papíry jsem dostal, i když to vypadalo jako hra na schovávanou typu: "papíry jsou tady...tak né, tak jsou tady...taky né, tak tam budou za 14 dní...cože, že o ničem nevědí, tak to já jim hned zavolám :))) Kdyby mi to někdo vyprávěl, tak řeknu, že přehání aby pobavil obecenstvo.
Obávám se, že tohle je možné díky všeobecnému bordelu a nevymahatelnosti čehokoli v naší podivné kotlince. Jinak by si to myslím nedovolili...[/quote]

neco podobnyho jsem zazil ale u jinyho cloveka pripominam predem a vcera po necelych 14 dnech mi trpelivost dosla.
mym snem je jak vite jeden maxik.jelikoz TAKY jako vetsina z nas doslova smrdim korunou pri nasich platech v tomto state se nedivim uz nicemu.proste jsem si zvolil po delsim vahanim tu levnejsi variantu.asi o 25 tis. kc vic (kdybych mel) tak si jedu do strednich cech pro maxika a zpet po vlastni ose a nepisu toto co tu ctete.tak jsem volil tu drhou variantu.sehnal jsem si maxika sice nektery plasty jsou lepsi na vymenu nez je lepit, ale ty si sezenu a uz se na tomi pracuje.aprilku jsem prodal a pridal i moje panize a mel jsem vysnenyho maxika.jelikoz mi este chybelo asi 12 tis. kc doplatit prevodem na ucet to nebyl problem.vse je napsany v kupni smlouve.po obdrzeni penez ode mne jsem mel pocit ze mi slibeny budik i s potrebnymi papiry pro prihlaseni posle obratem na moji adresu kdyz mi tvrdil, ze to ma vsechno doma.snad obden jsem mu volal ze mi nic neprislo a on to samy.ve ctvrtek pry to posilal.v pondeli jsem s nim mluvil po telefonu uz s hlasem o neco vyssi frekvenci.dnes mi prisly papiry sice na jinou motorku ale prisly.po zjisteni datumu na razitku odeslani bylo 11. a to bylo utery.takze hovno ve cvtrtek jak mi tvrdil.tak jsem mu volal a nebral to.asi po hodine mi volal zpet a tak mi to pry posle vse co mi patri.jeste nevim jestli v tom maji pravnici co jsem jim vcera vecer poslal kratsi jednostrankovy mail o jakousi pomoc.prozatim vim, ze to cetly ale jestli podnikly uz nejaky kroky to nevim.

CO Z TOHO PLYNE?

dalsi moje zkusenost je tato:

+mit hotovost (pokud to jde celou)
+papiry na prihlaseni mit na stole stejne jako penize
+aby se nestalo podobnyho co me a cekam na papiry co mi patri

da to sice nejakou praci navic, ale ze takto bude probihat koupe motorky jsem ani ve snu netusil.pokud mate moznost jako ja mit jistou pojistovnu s pravni ochranou tak ji vrele doporucuju pouzit.sice me to stoji rocne 2500 kc ale na druhou stranu je tam i ta pravni ochrana ktera se obcas sikne.navic v tom mam i barak a veskery motorovy vozidla na mne napsany a jeste neco navic.sice 2500 kacek zaplatim a uz jen to nahlasim pravnikovi a o nic se nestaram.uz mi pomohly jednou taky se skutrem kdyz jsem mel cinana a cekal jsem na jednu mizernou soucastku pres 5 mesicu.po nahlaseni pravnikovi jsem tu soucastku mel po 15-ti dnech doma.kdo v tom umi chodit tak se vyzna, ale kdo?znam jen hodne malo lidi.a proto i pri nakupu motorky obzvlast je byt na pozoru.urcite se ozvu jak jsem dopadl.
Naposledy upravil Jarda dne 13 pro 2007, 22:12, celkově upraveno 1

14 pro 2007, 18:59

dnes mi prisel konecne ten budik na B650.papiry mi sice poslal na 400 ale az mi prijdou na 650 tak na tu 400 mu vratim.je videt, ze v tom ma mensi ...

17 pro 2007, 00:47

ach jo. :mad:to je fakt jednání...vubec jako nechápu jak mužou takovéhle firmy prosperovat a udržet si zákazníky!! to se přece musí rozkřiknout po okolí,ne? u nás na venkově-maloměstě- když někdo něco pos.... tak to hned všichni ví a jsi za blbce na pořád...a máš po kšeftu :D no snad Ti to dobře dopadne. ;)
až budou penízky tak se zkrátka nejdříve poohlédnu jestli tady někdo z fora neprodává nějakého maxe a bude to mět nějakou jasnou historii a dokumentaci ;) viz:Gulwing-malagutka. no je to děs...já na jaře koupil Aprilku v Scootlandu a vše ok! jen pro info. ;) ahoj
Naposledy upravil KYBLOS dne 24 bře 2013, 00:02, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů

17 pro 2007, 01:17

tak to ti preju.od toho cloveka co jsem to koupil tak to sem jen vozi z venku desitky ks tydne.ale i tak to hazu do jednoho pytle.pro mne je to stejne prodejce a tim to zhasne.sice ma toho dost a tak asi i nekdy nestiha, ale i tak v tom ma mensi ... kdyz mi posle papiry na jinou motorku po 14 dnech k tomu.jsu zvedav jak se budou tvarit na di kdyz tam prijdu o mesic dele.doufam, ze ne cely mesic budu cekat zas na papiry.asi s tim jeste pohnu at to mam vse do konce tohoto roku.pak uz asi budu vice ...

21 pro 2007, 19:02

tak dnes jsem poslal plnou moc k pravnikovi a jsu zvedav jestli tim pohne.uz jednou mi v minulosti pomohly tak proc ne i ted.pockam do konce roku a na novej rok mu asi udelam reklamu v tv jak jsem uz zminoval.kdyz se k tomu nema tak to budu tvrde resit.chcu jen to co mi patri a nenecham se vojebavat nekym komu to prochazi.je videt ze mne nezna jinak by si to nedovolil.a to jsem ho chcel doporucit dalsim co shaneji motorky.asi s timto odkazem si to rychle rozmysli a koupi si ji jinde coz bych se ani 2x nedivil.
Naposledy upravil Jarda dne 22 pro 2007, 11:38, celkově upraveno 1
Odeslat odpověď