[quote=Baltazar]Tak jestli to ještě někoho zajímá, tak to nakonec dopadlo dobře. Papíry jsem dostal, i když to vypadalo jako hra na schovávanou typu: "papíry jsou tady...tak né, tak jsou tady...taky né, tak tam budou za 14 dní...cože, že o ničem nevědí, tak to já jim hned zavolám
)) Kdyby mi to někdo vyprávěl, tak řeknu, že přehání aby pobavil obecenstvo.
Obávám se, že tohle je možné díky všeobecnému bordelu a nevymahatelnosti čehokoli v naší podivné kotlince. Jinak by si to myslím nedovolili...[/quote]
neco podobnyho jsem zazil ale u jinyho cloveka pripominam predem a vcera po necelych 14 dnech mi trpelivost dosla.
mym snem je jak vite jeden maxik.jelikoz TAKY jako vetsina z nas doslova smrdim korunou pri nasich platech v tomto state se nedivim uz nicemu.proste jsem si zvolil po delsim vahanim tu levnejsi variantu.asi o 25 tis. kc vic (kdybych mel) tak si jedu do strednich cech pro maxika a zpet po vlastni ose a nepisu toto co tu ctete.tak jsem volil tu drhou variantu.sehnal jsem si maxika sice nektery plasty jsou lepsi na vymenu nez je lepit, ale ty si sezenu a uz se na tomi pracuje.aprilku jsem prodal a pridal i moje panize a mel jsem vysnenyho maxika.jelikoz mi este chybelo asi 12 tis. kc doplatit prevodem na ucet to nebyl problem.vse je napsany v kupni smlouve.po obdrzeni penez ode mne jsem mel pocit ze mi slibeny budik i s potrebnymi papiry pro prihlaseni posle obratem na moji adresu kdyz mi tvrdil, ze to ma vsechno doma.snad obden jsem mu volal ze mi nic neprislo a on to samy.ve ctvrtek pry to posilal.v pondeli jsem s nim mluvil po telefonu uz s hlasem o neco vyssi frekvenci.dnes mi prisly papiry sice na jinou motorku ale prisly.po zjisteni datumu na razitku odeslani bylo 11. a to bylo utery.takze hovno ve cvtrtek jak mi tvrdil.tak jsem mu volal a nebral to.asi po hodine mi volal zpet a tak mi to pry posle vse co mi patri.jeste nevim jestli v tom maji pravnici co jsem jim vcera vecer poslal kratsi jednostrankovy mail o jakousi pomoc.prozatim vim, ze to cetly ale jestli podnikly uz nejaky kroky to nevim.
CO Z TOHO PLYNE?
dalsi moje zkusenost je tato:
+mit hotovost (pokud to jde celou)
+papiry na prihlaseni mit na stole stejne jako penize
+aby se nestalo podobnyho co me a cekam na papiry co mi patri
da to sice nejakou praci navic, ale ze takto bude probihat koupe motorky jsem ani ve snu netusil.pokud mate moznost jako ja mit jistou pojistovnu s pravni ochranou tak ji vrele doporucuju pouzit.sice me to stoji rocne 2500 kc ale na druhou stranu je tam i ta pravni ochrana ktera se obcas sikne.navic v tom mam i barak a veskery motorovy vozidla na mne napsany a jeste neco navic.sice 2500 kacek zaplatim a uz jen to nahlasim pravnikovi a o nic se nestaram.uz mi pomohly jednou taky se skutrem kdyz jsem mel cinana a cekal jsem na jednu mizernou soucastku pres 5 mesicu.po nahlaseni pravnikovi jsem tu soucastku mel po 15-ti dnech doma.kdo v tom umi chodit tak se vyzna, ale kdo?znam jen hodne malo lidi.a proto i pri nakupu motorky obzvlast je byt na pozoru.urcite se ozvu jak jsem dopadl.
Naposledy upravil
Jarda dne 13 pro 2007, 22:12, celkově upraveno 1