to PBM2 : su taky z moravy a jak pro jiné pisatele mne taky zbytek světa nezajímá
, a mám pro tebe jednu z rad , které tu ještě nezaněly : piš ty příspěvky kratší , ty se neupíšeš a ti co to čtou po každém druhém řádku aspoň jej přečtou celý a dojde jim poenta a nebudou tak unaveni a plodit pí.tch.oviny jak říká náš Ruda z Ostravy
a na druhou to ber hóóódně z rezervou jinak se dostaneš do těch bohnic tz
, že by jim o to šlo aby byly volnější cesty pro skůtry
- ale to je na jiné téma -
jinak se nejde ničemu divit miljuna to taky napsal dobře , ono každý člověk má svůj humor a prezentuje jak slovem tak písmem,ovšem u toho písma jej tak 89% lidí nezná a neví si stím rady , víceméně je to na každém fóru a všem né jen tady na skůtrech
ale abych řekl něco přilbách , už sem tu psal co jsem měl a co mám skuste si to najít , dobře tak pro ty co mi momentálně chtějí poslat někde do a nebo ... mám UVEX boss polavision bez výklopu a clony uspůsobená pro diopt.brýle a měl jsem vyklápěčku NERVE NH 5008 , spokojený jsem a byl s obouma u nervečka to více svištělo , Uvexka je docela potichu
no a jak koukám ven tak přemýšlím , že to zajdu provětrat , je tam slunce 6°C a cesty skoro suché,sníh je hrom ví kde