mirsil píše:Díky za užitečné postřehy, Evoline 3 nebo Valiant mám také do budoucna v hledáčku
Nakonec jsem koupil jako docela dobrou alternativu Scorpion Exo-tech
Kupoval jsem ji minulý rok v srpnu v M.C.F. Slušovice, kam často jezdím a kde mají od Scorpionu hodně velký výběr. Měl jsem nějakou překlápěčku už delší dobu v plánu a netušil, že Scorpion tento typ také začal dělat. V M.C.F. jsem chtěl jen vyměnit plexi na pětileté vyklápěčce Exo 900 a nakonec jsem odjel v Exo-Tech.
Po 2,5 tis. km na mě přilba stále působí solidním a kvalitním dojmem, nikde nic nezačalo vrzat, je stále jako nová, překlápěcí mechanizmus, který lze za jízdy snadno ovládat jednou rukou, funguje hladce a spolehlivě. V základu instalovaný Pinlock také bez problému, bez mlžení, stejně jako hladký chod a ovládání sluneční clony.
S hlučností a větráním neporadím, v tom kabrioletu, co jezdím, jsou to mrtvé pojmy.
Jediné, na co jsem si musel zvykat, je trochu objemnější výstelka za krkem a menší zorný úhel ve výhledu nahoru, kde trochu překáží zesílený kulatý horní lem plexi, přestože sedím docela vzpřímeně.
Zatím celková spokojenost. Solidní přilba, rozšiřující aktuální nabídku tohoto typu, s pětiletou zárukou, srovnatelná s konkurencí a za příznivou cenu.
https://youtu.be/GUGDi-Ofrdg