Testovací nosiče helmy - sedne jim . Přilba - vypadá príma. A možnost nosit pod ní brýle - výhoda. Takže ať ti slouží dobře a dlouho. (Jo a ten hluk, ono je to dosti indi-vindi, protože každý má představu o "tiché/hlučné" přilbě jiné. )
Tak, musim vyjadrit dalsiu skusenost a spokojnost so shark evo one. Nainstaloval som pinlock a funguje super. Odskusany ranajsou jazdou do prace (dychčím na semaforoch), aj vecernym motkanim sa vacsinou po meste a blizkom okoli. Funguje vto vyborne.
Evoline 3 jsem měl 4 sezony, teď ji mám jako záložní. Ona má psaných asi 1750g, což se zdá dost, ale já to na hlavě necítil. Krk mě nebolel, a to jsem měl před tím lehoučký Caberg 1250g.
Ráďo Nebrat. Shark jsem měl a prostě byla už moc těžká. Někomu to nevadí,viz např. kolega výše, ale já už by jsem si přilbu těžší než 1400-1450g nekoupil... Na trhu jsou lepší : Arai, Shoei, HJC, Bell, teď mám již druhou Lazerku a spokojenost (integrálku).
Tiez poskulujem po pofobnej prilbe, ale zatial vyhrava LS2 model 399. Je to ako Evoline 3 plus ma pinlok. Prevedenie a kvalita mi pride +/- rovnaka. Doteraz som mam Caberk Duke a ta je tazka. Nevidno na nej uz vahu. Nikdy som nemal pocit, ze je tazka ci mi ide krk odpadnut. Pokial nie si nejake chrastitko tak to bude ok.