Tak jsem dnes neodolal a koupil si tu tolik propíranou vyklápěčku z Lidlu. První pocity jsou pozitivní, zpracování je na slušné úrovni, nikde nejsou žádné nezačištěné hrany, párající se švy, nebo nestejně spasované nebo nelícující díly. Vyklápění samotné přední části, plexi i sluneční clony je bezproblémové, uzamykání vyklápěcí části rovněž bez problémů, aretace štítu a sluneční clony je dostatečně tuhá. Povrchová úprava (mám stříbrnou verzi) je bez chyby, barva je zalakovaná. Zapínaní pod bradou je dobře ovladatelné a drží. Na přilbě není vůbec žádné označení (kromě homologační nálepky, velikosti a hmotnosti), ani dřív obvyklá značka Lidlu pro motověci B-Square. Součástí je i druhý (tlustší) pár lícních výstelek, spodní límec do zimy, náhradní plexi a vak na helmu. Z negativ mi přijde relativně tenké polstrování v oblasti vrchní části hlavy. Helma je samozřejmě homologovaná dle normy ECE-R 22.05 a přezkoušena TÜV, takže o bezpečnost obavy nemám, případný rozdíl oproti značkovým helmám vidím hlavně v komfortu nošení a chybějící image značkové helmy.
První pocity mám tedy veskrze pozitivní, jsem zvědav, jak to bude za jízdy - hlučnost, mlžení atd.