Je škoda že pražáci už ju nemajú..v Chlumci sú všetky veľkosti SINTESI..s Lenichkou sme to preskúmali pred dvoma týždňami...čo sa týka LS2 Delta vyklápačka mám ju sám..aj priateľke som kupoval...recenzia je tu maličká
LS2 helma Rozdiel medzi prvou sériou a tou poslednou je že už má slnečné plexi v tmavošedej farbe, kdežto moja má ešte hnedé..a u mojej sú plastové zámky a u novej už kovové..takže možem doporučiť..recenzia je síce z prvých dojmov..ale po 6 tis km s Deltou je to tak, že hlučnosť neregistrujem..mám totiž vysielačku..ale inak sa mi zdá prijateľná..trošku fúka pri odklopenej časti pod slnečné plexi, no pravdepodobne je to dané tým plexi na B 400 je trochu aerodynamicky odfláknuté..pretože mi fúkalo pod plexi aj pri Jet-Nitro, ovládanie odklápania bez výhrad..to samé na slnečnú clonu..je totiž na boku..Caberg a Cox majú na temeni..človek musí viac natiahnuť ruku..osobne ju možem doporučiť..foto mojej na odkaze recenzie a priateľka má dovezenú z Nemecka nakoľko ju oficialny dovozca nedováža..nepochopím shopy ktoré sa hrdia výhradným zastúpením..určitého sortimentu a nakoniec majú tretinovú ponuku..
radšej nemenujem...ich škoda..Odkaz na nemecké stránky
LS2 FF369 skúsenosť s nákupom vynikajúca..do piatich dní vrátane víkendu bola tu..na dobierku...čo sa nemože porovnávať s 3 týždňami "sľubotechny" rádoby výhradných "dovozcov"