Ahojte kedže som tu nenašiel tému zvlášť na rukavice a pred rokom som hľadal vhodne rukavice na leto tak sa chcem podeliť o skúsenosti. Po tom co som ako prvé rukavice nosil Lidl a zistil som že su veľmi teple a hrubé tak som vyberal a skúšal až som na internete našiel to com som hľadal. Krátke rukavice priedusne so sietkou ale museli mat ochranu kosti zvrchu v našich obchodoch tie co pekne sadli a boli pohodlne boli drahé (70€ a viac). A našiel som na amazon.at značku Proanti tak som si vybral zo širokého sortimentu za veľmi prijateľné ceny okolo 20€. Predajca ma aj ebay shop a sortiment Vám pošle aj do SK/CZ asi za 6€ postovneho treba ho len kontaktovať. Je veľmi ochotný reaguje rýchlo a vie aj poradiť. Tu je linka na shop http://www.ebay.de/bhp/motorradhandschuhe-proanti
Celu sezónu vrátane zimy (v Tucano chnapkach) som jazdil s týmito (v perfektným stave po roku) až kým mi ich pred týždňom neukradli lebo som ich nechal v prednej schránke skutru a odbehol som na 10 minút. Toto su oni okamžite som išiel objednať rovnaké ale tie mali vypredané že až o dva týždne budú. Ale ja som potreboval rukavice hneď tak som vybral podobný model a dnes mi prišli. Rukavice su pohodlne mekoucke. Pomer cena výkon kvalita je proste super a smelo môžu konkurovať aj oveľa drahším modelom. Foto je tu:
Edit: veľkost mi presne sadla podľa ich tabuľky odmerať som si obvod dlane a sadlo to krásne mám 21.5cm a veľkosť L