Teď už snad můžu napsat minirecenzi oblečení, které jsem si nově koupil. Nakonec zvítězila značka RST, model Ventilátor 5. Mám kalhoty i bundu. Kupováno v Yamaha Zlín. Na vyzkoušení jsem si dal čas, zkusil jsem různé velikosti, zadřepoval si, poseděl na prodejně na skutru. Prodávající přidal pár rad a zkušeností, do ničeho mě netlačil. No a pak už jsem odcházel s novýma hadrama. Ještě se musím přiznat, že mě trvalo asi měsíc, než jsem se je naučil oblékat. Ne, že bych nevěděl, že kalhoty patří na nohy a ruce do rukávů
Spíše správně kombinovat vložky. Za poslední dva měsíce jsem měl možnost jet v teplotách od +3°C do +30°C. A musím uznat, že když odepnu všechny vložky, bunda i kalhoty přes sítoviny perfektně větrají a pod 20°C můžete zjistit, že vám začíná být zima, díky tomu, jak bunda a kalhoty profukují. A to je čas vložit membránu a s tou se dá jezdit do asi 10°C, popř. v dešti, už jsem zmokl a pod membránou jsem zůstal suchý. No a v případě teplot pod 10°C je v záloze ještě termo vložka a je opravdu funkční. Bunda se dá s kalhotama sepnout celoobvodovým zipem. Membrána v kalhotách je dole v nohavicích zapnutá výš, takže jí můžete vložit do bot a kalhoty přes boty, následně netáhne spodem do nohavic. Už při koupi je v bundě páteřový chránič Level 2. I přes černou barvu, jsou na bundě reflexní prvky. Na bundě jsou dvě kapsy, jakoby na ruce, dále vnitřní náprsní, (vejde do ní 6" mobil ) , která je nepromokavá a je dostupná po rozepnutí hlavního zipu a to i v případě, že máte v bundě připnuté další vložky. na kalhotách jsou dvě kapsy vpředu. Můj závěr, opravdu doporučuji, jsem velmi spokojen.