Ve středu jsem se taky rozhoupal a sel jsem se kouknout na bundu, protože v Softshielu to nebylo zcela to pravé ořechové.
První problém je sehnat motoshop v okolí abych nemusel jezdit bůh ví kolik km a vybírat, a na internetu kupovat, když si to nezkusím prostě nejde. Tak cestou z práce jsem se stavěl v jednom shopu. Když jsem se ptal v Hondě, nepotěšila mne jeho odpověď co se týkalo ceny, ale chtěl jsem se tam ještě podívat, ale na to již nedojde. Koupil jsem toto
http://www.kozenyobchod.cz/motocyklova-moto-textilni-bunda-spark-adventure-1397 Musím říci, že zatím spokojenost. Před cestou domu jsem rovnou vyndal zimní vložku a jel jsem jen v tričku. Vybral jsem si jí pro velké větrací otvory jak v přední části, tak na zádech a doufám, že to v létě na cestách do práce ocením. Jak mi zhodnotil soused-motorkář, tak prý by vybíral dnes podobně jako já, tak doufám, že se časem osvědčí zejména při rozmanitém počasí.
Jediná věc, která mne v tuto chvíli připadá má mysl jako mínus jsou pouze dvě kapsy v přední části v oblasti pasu. Další na mobil je jen na zimní vložce. Uvítal bych alespoň jednu na hrudníku na doklady či mobil.