od Losky » 05 dub 2013, 22:16
nebyl to žádný vryp do firmy Worker. Vše má své kupce, ale kvalitu bundy nejde posuzovat, jak dané osobě padne a nebo si říct, že ta už něco vydrží. To jsou jen subjektivní pocity. Doma mám ještě bundu Zamo, údajně lepší kvalita jak Worker. Materiál masivní, vše sedělo. Ale při menším pádu, selhaly švy a místa zesílena cordurou se srolovala a bylo po ochraně. Prostě jednoduché švy. Protektory nějaké žluté z nějaké tenké pěnovky, bez CE homologace atd. Po pádu se bunda roztrhla na několika místech a byl jsem dost odřený. Kalhoty mám Rockway a prostě to samé...
Tohle jsou prostě ty nejlevnější věci a člověk nemůže čekat zázrak a je to dost o kompromisu, jako jsou moto a cyklo hadry z Liedlu.
Jinak od Workeru jsem měl kdysi půjčenou přilbu, motokrosová s plexi a nebyla špatná, ale špatně odvětrávala a nějak celkově mi neseděla. To samé prodával Marushin X-moto a ta byla o pár stokorun dražší, ale měl jsem z ní mnohem lepší pocity a fungovala bezchybně až na černé plexi, s kterým jsem za šera viděl špatně.
Škoda Octavia III 1.4 TSi, Elegance Plus
Suzuki DL 650 V-Strom K7