Zvlášť ty formičky na vánoční cukroví jsou nepostradatelný... Začínaj se utápět v blbostech... Jejich ochota objednat zboží, které nemají na krámě, ale v katalogu 2010 ano, se blíží nule... Jak dobře začali, bojím se, že neslavně skončej...
Počkej až ti upeču bábovku To jak to v Bikersu funguje je spíš na Hodnocení firem a služeb. Mě například ještě ani neodpověděli a silně pochybuju, že odpovědí na email (pár týdnů už to bude), ale určitě se tam zajdu podívat, protože mam v plánu koupit novou výbavu a to se hodí každá koruna
no hoši,nechci vám brát iluze,ale jestli chcete něco koupit,tak sebou hodně rychle hoďte,bo spoustu věcí už nemají .slevy platí jen pro Bikers na Karlovarský.dneska jsem tam byl a třeba ty zlevněný rukavice už nemají vůbec žádný..je to hodně probraný
Já jim to samo nepřeju, tady u nás je to skoro jedinej obchod. Vidím ale náznaky průšvihu, rád bych se mýlil. Ale kromě hadrů a přileb tam nekoupíš skoro nic. Možná tak ještě čopráci... P.S. Jinak sladký já rád .
Tak nějak doufám, že ty výprodeje budou letos velké a to nejen v Bikersu Ježíškovi sem už taky psal, tak už zbejvá jen bunda, kalhoty a pár dalších drobností, takže pokud na něco narazíte, tak dejte určitě vědět