tak s tou čiernou je mi to jasné. Auto som mal tiež po bielom a žltom tmavo modré, za nim čierne a bol to masaker. Teraz mám červené.
Ale ked u tej motorky to nie je také jednoduché pozerať len na logiku. Je mi jasné, že svetlá prilba aj motorka je na slnku lepšie (predchadzajúci skuter bol biely a helma žltá).
Na rozdiel od auta, u ktorého ma dizajn absolutne nezaujima (len musí byť spoľahlivé a čo najmenej žrať ). Ako dôkaz nech slúži zoznam mojich áut za posledných 20 rokov. Samé zrúdičky (Nissan Micra93,Suzuki Ignis 03, Honda City I 06, Honda City II 09 (dobre, táto bola jediná fakt pekné auto v rámci svojej triedy ) a aktuálna Toyota Yaris HSD 16- tá zas vyzerá jak po čelnej zrážke).
Takže všetko malí,bezturboví ,reťazoví japonci , kde som výzor ani farbu (všetko základná, bezpríplatková ) neriešil. Však to je len auto, čo do neho sadneme , niekam ideme a vystúpime. Na kochanie sa ohľadne auta mám môjho lieblinga (š1000 MB r.v.68).
Ale čo sa týka skutra, tam sa mi to musí aj páčiť. A bohužiaľ , ked som zbadal čiernu ADV, tak keby bola červená lacnejšia aj o 1000 € tak by som kúpil tú čiernu. Hej, viac na ňu páli, viac vidno zaschnuté kvapky aj prach, menej ma vidno. Všetko objektívne a pravdivé dôvody proti. Ale motorka je srdcovka, tu niekedy rozum ide nabok.
V aute je mi jedno, aké tenisky, alebo sandále mám na nohe ked šoférujem, aj aké mám na sebe triko. Na motorke nie. A preto mám na nej čiernu bundu (nejaké reflexie má ), čiernu helmu (aktuálne túto, tiež má nejaké reflexie):
https://www.fortamoto.com/shark-evoline ... e-kuk.htmlA ako správny Black metalista aj čierne rukavice tiež s lebkami a na nohách čierne Fastery od Alpinestaru
Sám sebe sa smejem, ked to čítam na čom si inak ako vrcholne praktický človek zakladám, ked sa jedná o motorku a veci kolo nej (teda skuter, však som praktik
).
PS: A ešte mám otázku na osadenstvo. Tiež máte nutkanie, ked náhodou sedíte v plechovke zdraviť protiidúcich motorkárov ?