@HonzaR
Co ti vadilo na M1 ? Mám ji a jsem spokojenej, jediný co bych vytlk, tak že fouká do očí při jízdě pouze se sunvisorem
Já si povolil rukávy sice to bylo bez mřížky, ale fungovalo to stejně. Jinak to krasne luftovalo, cela bunda.JardaB píše:Zajímavost převzatá z webu Motorkáři do letní veder ... tunel se vstupní mřížkou proti hmyzu na provětrání rukávů
https://www.hellrider.cz/chopper-a-jine ... na-motorku Pár 550,- . objednávka nad 1 tisíc bez poštovného.
Ebay s poštovným lehce přes 730,-
Citelis píše:Už jsem někde psal ... jezdím po Praze, jedna cesta cca 20-25minut. Kousek po jižní spojce 80+km/h, zbytek město kolem 50km/h.
Na skůtra mám vyšší plexi a deku od Tucano Urbano - nohy v teplýčku být musí (jinak mám klasické kevlarové motodžíny) - už jsem ji sundal minulý týden jak bylo pěkně, takže teď trošku mrznu na stehna . Na vršek mám bavlněné triko s krátkým rukávem, kevlarovou motomikinu s chrániči a přes to větrovku na běžky od Salomonu, tenkou "necktube", a zimní motorukavice od Rukka. Když je kolem -5, tak bavlněné triko vyměním za funkční triko s dlouhým rukávem jaro /podzim většinou odjezdím jen v motomikině a letních motorukavicích a větrovku beru jen místo nepromoku. Na vyloženě léto mám lehkou síťovanou motobundu pod kterou si beru jen tričko s krátkým rukávem a nebo nic
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků