Ahojte,
Mam textilnu bundu (letnu a zimnu) a textilne nohavice. V lete jazdim moto bunda (letna) + civilne rifle. Uvedomujem si, ze to nieje idealne, ale jazdim tak iba v meste (do prace - z prace, obchod). Mimo mesto chodim vzdy moto bunda+moto gate.
Do asi 8-10 stupnov sa dalo vydrzat v obyc. rifliach, pod to to uz bolo peklo. Dnes som uz obliekol moto gate a ked som bol nieco vybavovat v meste tak som vsade sustal ako lyziar
Najlepsie riesenie je asi to, co napisal duky. To by ale pre mna znamenalo, ze musim kupit aj deku aj rifle. Vidim to tak, ze teraz kupim deku a casom dokupim moto rifle, kedze to nieje mala investicia.
pcx: zahmlievanie prilby vyriesil pinlock
edit:Objednal som teda deku. Tucano Termoscud z talianskeho ebay za 86e s postovnym. Podla DHL trackingu je to uz na ceste
15.10. edit:Dnes prva jazda s Tucano Termoscud. Rano dazd. Dal som pre istotu aj moto gate, ale v podstate nebolo treba, do prace som prisiel suchy...teda gate boli uplne suche. Hodnotim to velmi pozitivne. Este sa chystam nalepit tie ochranne pasky, nech to neznici lak.
Na Beverly Tourer 2009 pasuje R152C perfektne. Objednaval som z ebay za 72e + 15 postovne (predajca
http://www.ebay.it/usr/fuorigiri_arezzo), prislo to do 24 hodin od objednania
(DHL).