Teda musím říci moc hezký U mě naštěstí naposled co mě sestřelilo auto to odnesla jen lehce bunda a diky botám noha pod skútrem taky v pohodě. Prostě v kraťasech nikdy jezdit nebudu.
Tapatalk Windows Phone by HTC 8X
Lubik píše:V takové vybavě na Motorro Sonny 50 2T ? Velice zajímavé ....
McGoff píše:Kiper: hehe, úplně to stejný mám i já Resp. bundu stejnou a kalhoty taky Nazrany (nemají chrániče na bocích, pouze na kolenech + kevlar). Pod kalhoty si teď beru podvlíkačky (termogaťata) a pod bundu mikinu. Už mám za sebou první pád v cca 30-40 km/h, pravotočivá zatáčka (asi listí, mokro, nebo písek... bylo to tak rychle, že než sem se rozkoukal, tak se mi zatmělo před očima a rozednilo se mi až v příkopu na ležáka ). Na kalhotech sem měl od klíčů v kapse (už nikdy nebudu vozit klíče v kapse) dírku 1x1 cm - zoubky se prodraly. Nechci domýšlet, jak by to vypadalo, kdyby ty klíče byly zoubkama směrem k noze a ne od ní... Bunda je na tom hůř, mám spálenej a natrhlej pravej rukáv. Naštěstí to chytly chrániče, je to ohoblovaný přesně na místě chráníčů na loktu a na rameni Jediný, co mě stále děsí, je ten "páteřák" v bundě. Určitě to bude chtít pořídit nějakej pořádnej a ne tu pěnovou destičku, co tam je.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník