No nejsou špatný....musíš se v tom dobře citit,ja jsem taky kus chlapa a na mě sehnat oblečení to je problém,ale tady v tom kramě kalhoty pohoda....budnu mám HELD něco kolem 7000 korun stala,tam jsou taky chraniče a vše....v těchto kalhotech jsou taky už chraniče a ještě zimní vložka no a tu jsem vyndal a zase ji tam vratím....
sigi - hledám, ale v jiné cenové relaci ne že bych byl na tom špatně, ale moje polovička drží kasu a to je problém. Už tak jsem si nadělil za poslední dva roky auto + skútřík a to už těžko rozdýchává
sigi . tak něco takové hledám, ale to doma narazím Já jsem koupil teď reflexní bundu, ale ta je na jaro-léto. Každopádně potřebuji nutně kalhoty... mám sice funkční prádlo, ale poiuze textilní letní kalhoty a to je zima.
Martay ja myslím že ty co sis vybral jsou super....akorát ja se tedy v tom moc nevyznám abych nenapsal nějakou hovadinu,ale tyhle sotjí cos tu poslal skoro 2000 korun a ty moje o 800 stovek víc to zas neni až takový rozdil a je to značka...ja nevím....ale to musíš vědět ty,hlavně aby ses v nich dobře citil....
Jo jsou super a budou sloužit....no a stim tvym handsfrree jak to udělat....ja právě myslel že dnes dorazíš a že to vyzkoušíme jestli se to sparuje s tim mým intercomem F5....No tak zajdi k operatorovi a at ti to tam sparujou a je to... a máš klid...ted jen aby to šlo mezi nami... no...to sparovat s tim tvym intercomem....