[quote=Chrt]Vždy mám akorát helmu a rukavice a téměř vždy koženou bundu, rifle a uzavřené boty. Jen když je hrozný vedro a potřebuji jet někam do 5 km po Brně, tak jedu jen v kraťasech a tričku, ale dobrý pocit z toho nemám. Btw. všiml jsem si toho, že i když svítí slunce a je cca 30C, tak jsem zapocený stejně v kožené bundě jako v tričku. Nejhorší jsou nohy v uzavřených botech, ale zkusím si koupit něco lépe odvětraného .... poraďte někdo.
V zimě (pod 12C) akorát přidám nákrčník (vřele doporučuji), termovložku do bundy a mikinu pod bundu někdy. No a když je kolem 0 tak pak i spodky pod rifle a dvoje ponožky. Nicméně to bylo na Madisonu, X9 na nožky topí, takže možná budou stačit jen jedny.[/quote]
Souhlas, na obleceni by se asi nemelo setrit a clovek nikdy nevi co se stane, hlavne tady v Brne
Mam z predesleho skutra hodne spatne zkusenosti s kolejema od saliny, takze na stroj nesednu bez kozene bundy s protektory, int. helmy a kozenych rukavic, uz mi to trikrat zmirnilo nasledky nehody (nastesti na starem skutru), napr. kdyz mi typ s tranzitem nedal na kruhaci prednost a zboku to do me napalil