Tak jsem bohužel včera provedl crash test kalhot. V dešti na ulici s tramvajovými kolejemi obloženými betonovými panely, Brno, Hybešova. Kdo to tam zná, tak místy se prostě přes ty koleje musí, zvlášť když tam blbě zaparkuje auto..
Rychlost tak 30-40, jízda fakt opatrná, nicméně asi ani to nestačilo Musel jsem přejet přes kolej (kvůli autu) a najednou zadní kolo ustřelilo doprava (na mokré koleji) a místo toho aby se chytlo na asfaltu, tak se vezlo dál po mokrým betoně. Takže to neskončilo jinak, než položením skůtru na levý bok. Škody na skůtru nijak závažné - uražený zrcátko (přilepeno), trochu škráblý plasty, uhlý řidítka (ty už jsem srovnal).
Nicméně zajímavý je jak dopadly kalhoty. asi můžu být dost rád, že se je měl, když je tak vidím jak dopadly. Teď přemýšlím, jestli to byla taková rana a skluz, nebo kalhoty nic nevydrží.
Mě se nestalo nic, rana pod koleno byla jen jako by mě koplo tak 5ti letý dítě , asi to zachránily ty kalhoty a chránič.
Kdybych měl obyč. rifle, tak nevim, nevím jak by to dopadlo.
A tady je pár fotek kalhot:
Takže chlapi berte to oblečení vážně, když vidím motorkáře/skůtraře v triku/šortkách, tak nechápu..
Já teď budu muset přemýšlet co místo nich.., ach jo.
lepší foto zde https://picasaweb.google.com/112531406331891608360/KalhotyPoPadu?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJ2hqf-vtOvPNg&feat=directlink